Rus bakan Novak, Türk Akımı'nı Avrupa ve Türkiye'nin istemesi halinde gerçekleştirebileceklerini söyledi
Tacikistan'da sakat ve engelli çocuk doğumlarında gözlenen artış göz önünde bulundurularak akraba evliliklerine yasal engel getirildi
Özbekistan Cumhurbaşkanı Kerimov, orduya Orta Asya'daki karışıklıklara karşı teyakkuzda olma talimatı verdi
İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Profesörü Şinasi Gündüz, İran devrim muhafızları komutanı Caferi'nin basına yansıyan son demecini değerlendirdi.
Sur ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonlar sürerken ilçeden yoğun silah ve patlama sesleri geliyor
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sultanahmet saldırısıyla ilgili gözaltına alınanların sayısının 7'ye yükseldiğini açıkladı.
Esed ordusu, Rus jetlerinin desteğiyle Türkmendağı'ndan sonra bölgenin güneybatısında muhaliflerin elindeki Salma tepesi ve çevresini hedef alıyor.
İngiltere parlamentosu, spor müsabakaları, Birleşik Krallıkın resmi marşından farklı bir milli marş seçilmesi için önerilen yasa teklifi kabul edildi.
HSYK 2. dairesi MİT TIR'ları soruşturmasında 5 savcı için ihraç kararı verdi.
Açlıktan ölenlerin olduğu şehre ikinci yardım!
Güneydoğu'da hendeklerin kapatılması, yıkılması ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için düzenlenen süpürme operasyonları hız kazandı.
(IKBY)Parlamentosu Başkan Yardımcısı Cafer Eminki, "bağımsızlık referandumu" ve "kazılan hendekler" hakkında açıklamalarda bulundu.
Fransa, Irak'ta IŞİD hedeflerine 7 hava saldırısı düzenledi.
Arap ve Türkmen Aşiretleri Birliği Başkan Yardımcısı Ahmet Abbud Cuğani, Fırat ve Dicle arasında yaşayan Suriye halkını PYD, IŞİD ve Esed rejiminin baskısından korumayı amaçladıkla
Düzce'de TEM otoyolu ile D-100 karayolunun Bolu Dağı geçişinde kar küreme ve tuzlama çalışması yapılıyor.