"Konjonktürel süreçte öyle yargısal uygulamalar yapılıyor, öyle düzenlemelere gidiliyor ki, bu maddeler başka bir ortamda Ak Parti'nin canını yakabilir."
Geçenlerde, davudi sesli bir A Haber propagandisti, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ne kadar fena bir adam olduğunu ve CHP’yi ne kadar fena bir yere getirdiğini anlatmaya çalış�
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ve kuvvet komutanları, Şırnak'ın Uludere ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Jandarma Er Demirel'in evine taziye ziyaretinde b
Katar'a ambargo uygulayan 4 ülkenin Bahreyn'de askeri üs kurmayı planladığı iddia edildi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün gerçekleştirilen Merkez Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında yazılı açıklama yaptı.
"Suudi Arabistan, Bahreyn, Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) gibi ülkeler, kendi medyalarını susturabilirler ve kendi ülke insanlarının ifade özgürlüğünü ortadan kaldırabilirler
HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım, CHP'nin 'Adalet Yürüyüşü'ne katılımları konusunda açıklamada bulundu.
İsviçre'de düzenlenen Kıbrıs konferansıyla ilgili açıklama yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Sıfır asker, sıfır garanti kabul edilemez' dedi.
Hollanda Temyiz Mahkemesi'nin Srebrenitsa katliamı davasındaki kararıyla ilgili Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan açıklama geldi.
ABD'de Senato İstihbarat Komitesi, Başkan Trump tarafından görevine son verilen eski FBI Direktörü Comey ile Başkan'la yaptığı konuşmaların notlarını komiteye vermesi konusunda anlaşmay
FETÖ'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişiminin birinci yılında, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'e ilk bombanın atıldığı saat olan 02.32'de halka hitap edecek.
Dışişleri Bakanığı, Almanya tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı ziyaretlere ilişkin açıklamalara sert yanıt verdi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in askeri ve teknik işbirliğinden sorumlu yardımcısı Vladimir Kojin, Türkiye ile Rusya'nın S400 füzelerinin sevkiyatı konusunda anlaşma sağladığını
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Fevzioğlu, yeni bir siyasi partinin oluşumunda yer alacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklamada bulundu.
AK Parti ve Cumhurbaşkanlığının hukukçu ekipleri, yeni seçim sistemi için harekete geçti. “iki turlu dar bölge”yi uygulayan Fransa ile “Her ilin bir seçim çevresi olduğu” İspanya mod