ABD-Türk ortak savunma tesisi olan İncirlik Hava Üssü’nde öğlen saatlerinde askeri hava hareketliliği gözlendi
Alman ordusuna ait bir askeri helikopter, Mali
Muş-Diyarbakır-Bingöl üçgeninde yer alan Şenyayla bölgesinde 5 bin askerin katılımıyla operasyon başlatıldı.
Erenler Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Emin Yılmaz, Danıştay'ın cemevinin elektrik giderinin Diyanet İşleri Başkanlığı'nca karşılanması yönünde karar verdiğini belirterek, bu kar
Washington Post gazetesi Angele Merkel'in seçimler için hazırlattığı afişte Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Trump'u örnek aldığını yazdı.
FETÖ'nün darbe girişimi esnasında, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 34 kişinin şehit edildiği olaylara ilişkin, 143 şüpheli asker hakkında hazırlanan iddianamede, güvenlik kameralarına
Malatya'da, 2’nci Ordu Komutanlığı'nın mutfak eşyası ihalesine katılmak için hazırlık yapan firmaya silahlı baskın düzenlendi. Saldırıda 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.
İran Cumhurbaşkanı Ruhani, ABD'nin İran'a yönelik aldığı yeni yaptırım kararına sert tepki gösterdi. Hasan Ruhani, misilleme eyleminde bulunacaklarını ifade ederken "ABD'nin kararına ka
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Diyanet İşleri Başkanlığı görevini bırakacağını açıkladı.
Diyanet İşleri Başkanlığı, FETÖ elebaşı Gülen'in İslam dinine verdiği zararları, "Kendi Dilinden FETÖ Örgütlü Bir Din İstismarı" adıyla raporlaştırdı.
Hakriz ilçesindeki askeri kampa ağır silahlarla düzenlenen saldırıda, 33 askerin yaşamını yitirdiği bildirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, İslam Dünyası Yükseköğretim Alanının Oluşturulması Toplantısı'nın açılış oturumunda konuştu.
"Eğer sistem zafiyeti giderilmez ve sivil asker ilişkisi Batı normlarına taşınmazsa bir buçuk iki yıl içinde ordudaki Ulusalcılar yeni bir darbeye kalkışabilir.”
Katar’ın Washington Büyükelçisi Meşal Bin Hamad Al Sani, Türk askerlerinin bölgede bir çatışmayı körükleyeceğine yönelik hiçbir endişelerinin bulunmadığını belirterek, "Türkiye�
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "İsrail'in yaptığı, Mescid-i Aksa'yı Müslümanların elinden alma girişimidir." sözlerine İsrail’den tepki geldi.