Kremlin Sözcüsü Peskov, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Putin'le görüşmek için 'hayli yakın bir zamanda' Rusya'ya gideceğini bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde AK Partili vekillerle gruplar halinde görüşecek.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ertem, Türkiye ekonomisine ve Türk banka sistemine yönelik, sahte belgelerle ABD kaynaklı yeni bir operasyon yapıldığını belirtti.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu seçildi.
Eski Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani, referandum sonrası ABD'nin tutumunundan dolayı şok olduklarını söyledi ve Rusya'ya yakınlaşma mesajı verdi. Barzani, refera
Sadr, kendisine bağlı askeri güç Seraya es-Selam'ın Kerkük'ten çekilmesi talimatı verdi.
Taşkent'deki camilere hoparlörleri kullanmasına izin verildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, FETÖ'yle mücadele konusuna vurgu yaparak, "Yargı ile birlikte hukukun kuralları neyi gerektiriyorsa bunu sonuna kada
Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Yusuf el-Karadavi, "Müslümanlar çok kısa bir sürede dünyanın yöneticileri olmuştur. Öyleyse bu ümmetin yeniden o günlerine döndürmek zorunday
Kendisini tutuklamaya gelen askerlerle çıkan çatışmada öldürüldüğü söylenen Prens Abdülaziz bin Fahd'la ilgili çarpıcı gerçekler akıllarda soru işaretleri bıraktı.
FETÖ firarisi Abdullah Bozkurt, başkent Stockholm'de kendisine ev vermeyen Türk toplumundan şikayetçi oldu.
Türk Kızılayı, yapılan oylamayla Uluslararası Kızılay-Kızılhaç Dernekleri Federasyonu (IFRC) Avrupa Kıta Başkanı seçildi
Oyuncu Selin Şekerci, 2016 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan hakkında söylediklerinden dolayı özür mesajı yayımladı.
Diyanet İşleri Başkanlığı, sığınmacılara yönelik din hizmeti sunmak için 100 Suriyeli alımı yapacak.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un istifasını açıklaması sonrasında AK Parti'nin belediye başkan adayı olarak Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu gösterildi.