İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan yurt dışına çıkmak isterken yakalanan, terör örgütü KCK'nın Türkiye sorumlusu olduğu belirtilen Sara Aktaş'ın tutuklanmasına karar verildi.
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Halep'ten ilk 20 otobüsün ÖSO bölgesine geldiğini açıkladı.
Kremlin'den Halep'ten yapılan tahliyeye ilişkin bir açıklama geldi. Kremlin sözcüsü Peskov, "Putin ve Erdoğan arasındaki görüşmelerde ele alınan bazı konular, bugün yaşanan gelişmeler
Bugün sabah saatlerinde Doğu Halep'ten yola çıkan ilk konvoy Suriye sınırındaki Raşidin bölgesine ulaştı. İlk konvoyu İHH ekipleri karşıladı.
Halep'ten yaralıları taşıyan ilk konvoy yola çıktı. Kızılay Genel Başkanı Kınık, İdlib'e 10 bin çadır kapasiteli kamp kurulacağını açıkladı.
Bodrum açıklarındaki Kardak kayalıklarına gelen 10 Yunan balıkçı ile Yunan sahil güvenlik ekipleri, Türk sahil güvenlik botuna 50 santimetreye kadar yaklaştı.
Esed ve İran komutasındaki Şii milisler, Doğu Halep'te konvoyun güzergahındaki Raşidin bölgesine saldırdı.
Esed'in Halep'te yaptığı katliama ortak olan İran, Ankara Büyükelçiliği üzerinden açıklama yaptı.
İDSB Genel Sekreteri Kur, Suriye’nin Halep kentinde yaşananlara ilişkin, 'Halep'in durumu, İslam coğrafyasının bir ayıbıdır. Halep, aynı zamanda insanlık aleminin de yüz karası bir tabl
Suriye'de rejim kuşatmasındaki doğu Halep'te yaralıları taşıyan ilk tahliye konvoyu kontrol noktasını geçti.
HDP Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk, Yıldırım-Bahçeli-Kılıçdaroğlu zirvesine ek olarak partisinin çağrılmamasını eleştirdi.
Beşiktaş'ta 44 vatan evladının şehit düştüğü alçak saldırı sonrası Sultangazi Çok Programlı Lisesi’nde PKK marşı ve terörist başı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atarak ‘halay
Garanti Konut'un sahibi ve yönetim kurulu başkanı Temür Salman FETÖ/PYD soruşturması sonucu gözaltına alındı.
BM'den Suriye'ye yardım taşıyan 25 tır, Cilvegözü Gümrük Kapısı'ndan Suriye'ye geçti
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan soruşturmalar kapsamında 40 bin 832 şüpheli tutuklu bulunuyor.