TÜBİTAK’ın İncelediği 10 gazoz markasının hepsinin alkollü olduğu tespit edildi. İşte o markalar...
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Rakka operasyonu için PKK’nın Suriye uzantısı YPG ile hareket edeceklerini açıklayan ABD'ye sert tepki gösterdi.
Konya'daki FETÖ operasyonu kapsamında İncirlik'te beş pilot gözaltına alındı
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde Türk Silahlı Kuvvetleri birliklerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi. Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde de 2 sığ�
İçeride PKK ve FETÖ, sınır ötesinde de DAEŞ ve YPG terörüyle mücadele eden Türkiye'ye Batı'nın, örtülü silah ambargosu koyduğu ortaya çıktı.
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası İranlı turizm şirketlerinin zarar gördüğünü iddia eden İran'dan ilginç bir çıkış geldi.
Peşmerge ve uluslararası koalisyon güçlerinin destek verdiği operasyonda, Irak ordusu Musul'a 3 km kadar yaklaştı.
İstanbul Çekmeköy'de, belediye otobüsünde bir hemşireyi darp ettiği gerekçesiyle tutuklanan ve ilk duruşmada tahliye edilen Abdullah Çakıroğlu hakkındaki tahliye kararına Başsavcılık
"Aksilahlanma" etiketiyle sosyal medyada başlatılan silahlanma kampanyasında ilk tweet'i attığı ileri sürülen bir kişi ihbar üzerine aranıyor. Twitter'daki "JeansBiri" kullanıcı adlı bu
ABD'yi ziyaret edeceklerin sosyal medya hesapları da yakında incelenmeye başlanacak ve vize başvurusunda bulunanlardan sosyal medya hesaplarını da bildirmeleri istenecek. ABD'deki yurttaş hakla
Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın terör suçundan gözaltına alınmasının ardından bugün belediye çalışanları iş bıraktı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Gazi ve Şehit Yakınları Atama Töreni’nde konuştu.
Kozmik Oda soruşturmasındaki kumpas iddiaları üzerine başlatılan soruşturmada hakkında gözaltı kararı bulunan 4 bilirkişinin, Askeri Casusluk, Poyrazköy gibi kumpas davalarında da görev
Musul Operasyonu'nun başlamasıyla birlikte sıkça duyduğumuz bir ifade Haşdi Şaabi. Ama kökleri daha eskiye dayanıyor.Peki kim bu Haşdi Şaabi? Merve Şebnem Oruç Haşdi Şaabi'yi yazdı.