Konya operasyonunda deşifre edilen 44 pilot, itirafçı oldu. Pilotlar, "Örgütün puan sistemiyle 5 alanı F-16 pilotu, 1 alanı ise yer subayı yaptılar" dedi.
Darbe soruşturması kapsamında Gülen örgütünün jandarmadan sorumlu üst düzey ismi yakalandı. Öğretmen olduğu belirlenen şüphelinin itirafları ve istihbari bilgiler ile örgütün janda
Sınır güvenliği için geliştirilen milli sistem 2011'de tamamlanmasına rağmen, Hasan Palaz tarafından durduruldu ve İsrail yapımı MUGİ sistemi kullanıldı.
CHP Parti Meclisi bildirisinde Cumhuriyet gazetesine yönelik soruşturma ile HDP'li milletvekillerinin tutuklanması hakkında çağrı yapıldı.
Memurlar Ocak'ta zam alacak. Yüzde 3'lük toplu sözleşme zammıyla maaşlar 76 ile 285 lira arasında artacak. En düşük maaş 2 bin 593 liraya yükselecek.
FBI, yarınki seçimlerde ABD Başkanı olmak için yarışacak Demokrat Hillary Clinton'ın, Dışişleri Bakanlığı döneminde kişisel server'ını kullanarak attığı e-posta mesajlarında suç
Diyarbakır'da 11 kişinin katledildiği hain saldırıyı PKK'nın taşeron yapılanması TAK üstlendi. Diyarbakır Valiliği'nin paylaştığı telsiz konuşmaları da PKK'lı teröristlerin saldı
ABD başkanlık yarışında nefesler tutuldu. Zenginlerin daha fazla vergi ödemesini savunan Clinton’a karşı Trump, verginin yüzde 15’e çekilmesini istiyor. NAFTA’yı fesh etmesi ve FED’e “
İfade vermeye gitmeyen HDP'lilere yönelik operasyonu bahane ederek Londra’da yürüyüş düzenleyen terör örgütü PKK sempatizanları, 2 Türk vatandaşını darbetti.
HDP'lilere ve Cumhuriyet'e yönelik soruşturmanın ardından 'hukukun üstünlüğü' söylemi üzerinden Türkiye'ye karşı tek ses olan Batı'ya, Cumhurbaşkanı'ndan sert tepki geldi: Söyledikle
Almanya’da, Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu personeline ait diplomatik plakalı aracın kundaklandığı bildirildi.
Diyarbakır'da HDP'nin süresiz eylem çağrısına vatandaştan cevap geldi.
Amerika Birleşik Devletleri'nin uzun süredir devam eden seçim süreci artık sona eriyor. Vatandaşların elektronik oylama makineleri konusunda ki tedirginlikleri ise halen devam ediyor.
Cumhuriyet’e operasyon ve HDP milletvekillerinin tutuklanması, Almanya ile Türkiye arasında gerilimi tırmandırdı.