Hatay'da yaşayan emekli mühendis, KOSGEB desteğiyle yaptırdığı özel bir makineyle köy sakinlerinden kilogramını 50 liraya satın aldığı dikenlerden ürettiği kürdanları pazarlıyor.
Suriye'nin Haseki ilinde, PYD/PKK ile Harap Şayr köyü halkı arasında çatışma çıktı, PYD üyeleri aralarında kadınların da bulunduğu 50 kadar köylüyü bilinmeyen bir yere götürdü.
Suriyeli 990 yetim çocuğun kalabileceği "Çocuk Yaşam Merkezi" 45 villadan oluşuyor. Köyün merkezi yemek odaları, yemek saatleri dışında çalışma odası olarak tasarlandı. Çocuklar içi
Terör örgütü FETÖ, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Avrupa'da kendini gizleme politikası izlemeye başladı. 'Zaman' adıyla çıkan gazetelerin ismini değiştiren FETÖ, Avrupa'dan bu is
Hakim Adem Arslan, şüpheli kazada hayatını kaybeden meslektaşı Cumhuriyet Başsavcısı 48 yaşındaki Mustafa Alper’le ilgili çok çarpıcı bir açıklamada bulundu.
Irak ordusu, yedinci ayına girmek üzere olan operasyonda sona gelindiğini resmen ilan etti.
Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar sosyal medya hesabından dün İncirlik Üssü’nde yaşananları anlatan bir yazı yayımladı.
FETÖ'nün futbol yapılanmasına ilişkin davada, firari sanık Arif Erdem'in avukatı, Türkiye'ye dönüş için, 'tutuklanmama garantisi' talep etti, mahkeme talebi reddetti
Savunma Bakanı Fikri Işık ile telefonda görüşen İngiltere Savunma Bakanı Michael Fallon, Suriye'de Rakka operasyonunun YPG ile yürütülmesinin 'yanlış olacağını' ifade etti.
İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, ramazan çadırlarında sergilenen programların Kur'an, ilahi, konuşma ve sohbet tarzı aktivitelerle zenginleştirilmesi gerektiğini belirtti.
ÖSYM 21 Mayıs'ta yapılacak 2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı'na girecek adayların, sınavın başlama saatinden 15 dakika önce binalara alınma işleminin tamamlanacağı uyarısında b
AB Bakanı Çelik, 'Türkiye'nin AB üyeliği giderek gerçek dışı olmaya başladığı' dediği belirtilen Avrupa Konseyi'nin Genişlemeden Sorumlu Komiseri Hahn'a 'Ne demek bu AB rüyası bitti'
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşesinde 'Yunan diye bir millet yok, Müslümanlar dahil Anadolu’da yaşayan herkes Rum, burası Roma' dedi.
Economist dergisinin internet sitesinde yer alan bir haberde, ABD’nin YPG’ye ağır silahlar gönderme kararıyla, Türkiye ile ABD arasındaki ilişkilerin yeni bir krizle karşı karşıya olduğu
Başbakan Yardımcısı Hamidi, gözaltına alınan üç örgüt yöneticisinin üçüncü bir ülkeye değil Türkiye'ye gönderileceğini söyledi.