İstanbul Sanat ve Medeniyet Vakfı Başkanı Mehmet Çebi'nin koleksiyonundan oluşan "Aşk-ı Nebi" adlı Hilye-i Şerif sergisi sanatseverlerle buluştu.
Açlık grevi yapan tutuklu Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın, "silahlı terör örgütüne üye olmak", "Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet" ve "terör örgütü propaganda
Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman açılan bir soruşturma nedeniyle geçici olarak görevinden alındı.
Myanmar yönetiminin Arakanlı Müslümanlara yönelik uyguladığı saldırılar, Çin'i memnun etti. Devlet medyası, bunun sadece bir iç mesele olduğunu ve memnun ettiğini yazdı.
MEB, Fırat Kalkanı Operasyonu ile IŞİD'ten temizlenen Cerablus, Azez, Çobanbey için eğitim hamlesi başlattı. Bölgede 150 bine yakın öğrenci, 17 Eylül Pazar günü dersbaşı yapacak.
Japonya'da yayın yapan Asahi Shimbun adlı gazete, Türkiye'nin neden s-400 aldığı ile ilgili bir habere yer verdi. Gazetede yer alan habere göre, Türkiye ABD'ye güvenmediği için s-400 almaya
Avrupa Birliği'nin (AB) belirttiğine göre, Irak ve Suriye'de IŞİD saflarında savaşan 5 bin AB vatandaşı var.
CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, terörle mücadelede SİHA'ların kullanılmamasını istedi, PKK'lı teröristlerin öldürülmesini alçaklık olarak nitelendirdi.
TÜRKİYE, Irak Kürt Bölgesel Yönetim (IKYB) Başkanı Mesud Barzani’nin referandum ısrarına, “Bunun mutlaka bir bedeli olacağı” vurgusunu içeren sert bir açıklamayla karşılık vermesin
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davada, sanık avukatının
Belçika'da mahkeme, aralarında PKK'nın sözde Avrupa elebaşlarının da olduğu 36 kişi ve kurumun terörle mücadele kanunları çerçevesinde yargılanamayacağına hükmetti.
Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Katma Değer Vergisi (KDV) ile ilgili yaptığımız çalışmada bir oran indirimi asla söz konusu değil." ifadesini kullandı.
Irak'ın güneyindeki El Nasıriyye kentinde meydana gelen iki intihar saldırısında 50 kişi öldü, 80 kişi de yaralandı.
Bolu'da, aralarında eski il başkanı, ilçe başkanı, belediye başkan adayı, milletvekili adaylarının bulunduğu 400 kişi MHP'den istifa etti.
Kalın, "Bizim çağrımız, bu referandum kararından derhal vazgeçmeleri ve Erbil ile Bağdat arasındaki sorunların çözümüne yönelik adımların atılması olacaktır." dedi.