Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ile ASEAN arasındaKİ ortaklığın ele alınacağı Türkiye-ASEAN İlişkileri başlıklı uluslararası konferansın Ankara'da düzenleneceğini açıkladı.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Camiler ve Din Görevlileri Haftası açılış programında konuştu. Erbaş, 'Cami tasavvurumuzu yeniden ele almalıyız' açıklamalarına yer verdi.
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, Kore Yarımadası'ndaki gerilimin düşürülmesi çağrısında bulunarak, Kuzey Kore'nin füze denemelerine son vermesinin zorunluluk olduğunu söyledi.
Van Valiliği tarafından her türlü yürüyüş, basın açıklamaları, çadır kurma, stant açma, oturma eylemi ve benzeri türdeki tüm eylem ve etkinlikler 30 gün süreyle yasaklandı.
Başbakan Binali Yıldırım, savunma sanayinde çok ciddi gelişmeler sağlandığını ifade ederek, Bu ihtiyaçlarımızı karşılamak ve savunma sanayinde yetkinliğimizi arttırmak için ilave k
Erdoğan, Erzurum'da MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik geçtiğimiz haftalarda gündem yer alan SİHA tartışmalar�
Ömer Çelik, IKBY referandumuna ilişkin açıklamada bulundu. Çelik, 'Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kerkük konusundaki hassasiyetimizi koruyacağız, Türkmenler konusundaki hassasiye
Son dakika! Rusya, Türkiye'nin satın aldığı S-400'ler için ön ödeme yaptığını bildirdi.
Irak Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Bağdat'ın İran ve Türkiye ile koordinasyonlu bir şekilde Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) sınır kapılarının kontrolünü ele
Irak Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye ve İran ile IKBY'nin kontrolündeki sınır kapılarını kontrollü bir şekilde alınmasının planlandığı söylendi.
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, "IKBY'nin 25 Eylül'de yaptığı tek taraflı referandumu tanımadığını" söyledi.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), sınır kapılarının Bağdat yönetimine teslim edilmesi konusunda talimat almadıklarını ileri sürdü.
'(Hamile kadının hastanede gözaltına alındığı ve erken doğum yaptığı iddiası) 12 gün boyunca iki farklı hastanede tedavi süreci devam eden B.A. hakkında herhangi bir adli iş
TSK, "Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda bir silah arkadaşımız şehit olmuş, üç silah arkadaşımız yaralanmıştır." açıklamasında bul
Yunanistan hükümeti, Lavrion Göçmen Kampı'nda kalanların kurallara, uymadığı gerekçesiyle kapatılabileceğini açıkladı.