Pentagon Sözcüsü White, Türkiye’nin Pentagon yetkililerinin PKK/PYD-DEAŞ anlaşmasına "saygı duyduklarını" ifade etmelerine yönelik açıklamasına ilişkin tarafları siyasi bir çözüm i
Sonuçta Hariri hükümetini kurdu ve 18 Aralık 2016’da başbakanlık koltuğuna oturdu. Ama aradan bir yıl bile geçmeden hayatının tehlikede olduğunu, babasına karşı düzenlendiği gibi ken
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya, Kuveyt ve Katar ziyaretlerinin ardından gazetecilere önemli açıklamalar yaptı.
Pentagon sözcüsü White, PKK-IŞİD arasındaki anlaşmaya ilişkin, 'Tüm bunlarla ilgili olarak tarafları siyasi çözümler aramaları konusunda teşvik etmeye devam ediyoruz. Biz SDG (PKK/PYD)
Hamas, 2016'da Tunus'ta öldürülen İzzeddin el-Kassam Tugayları Üyesi Muhammed Zevvari'ye düzenlenen suikastın, İsrail gizli servisi Mossad tarafından yapıldığını açıkladı.
Kremlin Sözcüsü Peskov, Cumhurbaşkan Erdoğan, Putin ve Ruhani arasında gerçekleşecek Soçi'deki zirvenin 'Suriye Halkları Kongresi'nden bağımsız olacağını belirtti.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Türkiye'nin ABD'ye Rıza Zarrab hakkında iki defa nota verildiğini açıkladı
İsrail Savunma Kuvvetleri komutanı "İsrail Suudi Arabistan ile İran konusunda istihbarat paylaşımı yapmaya hazır" dedi. Açıklama, İsrail'e karşı savaşmanın caiz olmadığını söyleyen
Suudi Arabistan Müftüsü Abdülaziz Al-i Şeyh’in 'İsrail’e karşı savaşmanın caiz değil, Hamas bir terör örgütü” açıklaması Türkiye kamuoyunda tepki çekti.
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr, Lübnan merkezli gerilim sürerken Hizbullah'a ilişkin açıklama yaptı. Cubeyr, 'Lübnan, Hizbullah'ın silahlarını toplamalı' dedi.
Bekir Bozdağ, ABD'den Dışişleri Bakanlığı'na Reza Zarrab'ın sağlık durumunun iyi olduğu yönünde bilgi verildiğini açıkladı.
ABD yönetiminin PKK/PYD ile DEAŞ arasındaki Rakka anlaşması için "saygıyla karşılıyoruz" açıklaması, ABD medyasında neredeyse hiç yer almadı
AB'nin sığınmacıları üye ülkeler arasında yerleştirme planlarına ilişkin açıkladığı veriler, AB'nin sığınmacıları yerleştirme konusunda taahhütlerini yerine getirmemeye devam et
Türkiye Fırıncılar Federasyonu, son dönemde ekmek fiyatları ile ilgili tartışmalara açıklık getirdi ve ekmeğin kilogram fiyatının hiç bir şekilde 5 lirayı geçmeyeceğini açıkladı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Bahçeli'nin gündeme getirdiği seçim barajı ile ilgili, "Şu an bizim çalışmalarımızda seçim barajı ile ilgili bir paragraf yok. Ama m�