Suriyeli muhaliflerden yaklaşık 130 kişilik grup, İspanya'nın Kurtuba kentinde iki gün sürecek toplantılarına başladı.
İstanbul'da, 2013'te raylı sistemleri 400 milyonun üzerinde kişi kullanırken, yolcu taşıma alanında rekor kırıldı.
İsrail savaş uçaklarının Gazze'ye düzenlediği hava saldırısında 3 Filistinli yaralandı.
• Nüfusun %38’inin eğitimi yoktur. Nüfusun sadece %11’i bir diploma sahibidir.
Özgür Suriye Ordusu ile Irak Şam İslam Devleti arasında meydana gelen çatışmalarda, bir haftada 336 kişi hayatını kaybettiği belirtildi.
Türkiye İstatistik Kurumu, 2013 yılı Kasım ayı sanayi üretim endeksi sonuçlarını açıkladı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 25 milyar 730 milyon lira olarak belirlenen 2014 yılı konsolide bütçesiyle 18 bakanlığın bütçesini geride bıraktı.
Mısır'ın Abidos antik kentindeki kazı çalışmalarında Kral I. Sobekhotep'e ait 3 bin 700 yıllık mezar bulundu.
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, İdarenin 2013'te inşaat sektörüne yaklaşık 10,5 milyar liralık yatırım yaptığını belirtti.
Mısır'da Rabiatul Adeviye ve Ramses meydanlarına düzenlenen baskınlarda hayatını kaybeden ve kimliği belirlenemeyen 35 kişinin cenazesi Mısır Adli Tıp Kurumu tarafından defnedildi.
Halep'in Bezaa beldesine "varil bombalarıyla" düzenlenen hava saldırılarında 8'i çocuk 16 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.
Bangladeş'te muhalefetin boykot ettiği tartışmalı genel seçimin galibi Avami Birliği, mecliste 233 sandalye kazandı. Seçim günü çıkan olaylarda ölenlerin sayısı da 24'e yükseldi.
Antalya'da 7 katlı özel bir kız öğrenci yurdunun 3. katında çıkan yangın paniğe neden oldu.
Türkiye'de 2 milyon 268 bin 839'u memur olmak üzere 3 milyon 160 bin 624 kişi kamuda istihdam ediliyor
Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tahliyesine karar verilen BDP milletvekilleri Irmak ve Sarıyıldız ile bağımsız milletvekili Aktaş tahliye edildi.