TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Faruk Özlü, Türkiye'nin, 2023'e kadar profesyonel askerliğe geçmesi gerektiğini belirterek, "Askerlik profesyonellerin işidir, amatörlerin işi değildir
Rus savaş uçaklarının, Halep'te pazar yeri ve sağlık merkezine düzenlediği hava saldırısı sonucu 7 kişi yaşamını yitirirken 20 kişi ise yaralandı.
PEW'in araştırmasına göre 2050 yılında ABD'deki toplam Müslüman nüfusu iki katına çıkacak.
Burkina Faso'nun başkenti Ouagadougou'daki Splendid Oteli'ne bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi ve en az 20 kişi öldü.
CHP’de 35. Olağan Kurultay bugün başlıyor. Kılıçdaroğlu'na karşı tek aday olarak kalan Balbay'ın ise en az 120 imza alması gerekiyor.
Gökbilimciler, bu zamana kadar gözlemlenen en ‘ışıltılı ve güçlü’ süpernovayı keşfetti. Bu yeni süpernova, Samanyolu Galaksisi’nin tamamından 20 kat daha parlak.
Financial Times Kıbrıslı Rum lider Nikos Anastasides'in bu yıl bir uzlaşmaya varılabileceğine dair "ihtiyatlı bir iyimserlik taşıdığını, ancak Türk birliklerinin geri çekilmesi gibi ha
Times gazetesi, Sultanahmet'teki bombalı saldırıyı düzenleyen Nabil Fadli'nin annesinin Hristiyan olduğunu ve Fadli'nin 2014'te IŞİD'e katıldığını yazdı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu Büyükelçileri kabulünde konuşuyor.. Davutoğlu'nun gündeminde İstanbul ve Çınar saldırıları var..
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, içinde polis lojmanının da bulunduğu Emniyet Müdürlüğü binasına PKK'lılar tarafından bombalı araçla saldırı düzenlendi. Diyarbakır Valiliği, iki
Kazan Türklerinden olan Musa Carullah, 20. yüzyıl Rusya Müslümanlarının önemli aydın-âlimlerinden biri.
HSYK 2. Dairesi Başkanı, "Türkiye'de 2007-2013 dönemi, yargıda utanç, çöküş dönemi olarak tarihe geçecek" dedi. Başkan Yılmaz, "Göreve başlamamızdan sonra tekrar yargıyı hep birlikt
Batı Teksas türü ham petrolün (WTI) varil fiyatı, Aralık 2003'ten bu yana ilk kez 30 doların altına inerek 29,95 doları gördü.
İran Devrim Muhafızları Komutanı, İran'la ortak hedefler doğrultusunda 5 ülkede 200 bine yakın silahlı gencin hazır olduğunu açıkladı.
9-17 Aralık 2015 tarihleri arasında 26 kent merkezinde yapılan araştırmada 'Sizce Türkiye bölünme tehlikesi altında mı?' sorusuna yüzde 54,2'lik kesim 'Evet' yanıtını verdi.