Hastanelerden randevu almak için Sağlık Bakanlığı'nın 182 numaralı hattını arayıp randevu alan vatandaşlar gitmese bile muayeneye ücret ödüyor.
Şırnak-Uludere yolunda kontrol noktasındaki polis ekibine bu sabah PKK'lılar bomba yüklü araç ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. 2 polis memuru şehit oldu, 5 polis memuru yaralandı.
33 yaşındaki Saniye Taşkın'ın, ağladığı için yer fırlattığı oğlu 2.5 yaşındaki Uğur Taşkın öldü
ABD, 200 Rus askerinin Lazkiye'de konuşlandığını ayrıca gelişmiş uçaksavar ve füze sistemlerinin de bölgeye gönderildiğini iddia etti
Türkiye'de 35 yıl önce bugün darbe yapıldı, darbe sürecinde onlarca insan idam edildi, yüzlercesi tutuklandı, işkenceye uğradı. Darbe anayasası ise değişikliklere rağmen hala yürürl�
Resmi olmayan bilgilere göre, hayatını kaybedenler arasında 2 Türk hacı adayı olduğu 15 Türk hacı adayının da yaralı olarak hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.
Kâbe’deki bir inşaat alanında şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle bir vinç kulesi çöktü. Suudi Arabistan Sivil Savunma Teşkilatı, en az 107 kişinin öldüğünü, 238 kişinin de yara
Cizre’de hayatını kaybeden 12 yaşındaki çocukla ilgili PKK yandaşları Filistin’de çekilen bir görüntüyü kullanarak manipülasyon yaptı.
Hindistan'ın işgal ettiği Keşmir'de uyguladığı hak ihlallerine dair hazırlanan 800 sayfalık son raporda, 172 kayıp vakası 1080 yargısız infaz var. Raporda, Hindistan'ın Keşmir'deki suç
Mülteci dramının ardından Suriyelilere sahip çıkmamakla eleştirilen Körfez İşbirliği Konseyi üyelerinden Birleşik Arap Emirlikleri 242 bin Suriyeliye ev sahipliği yaptığını açıklad
ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin, 'terör noktalarını vurmak' iddiasıyla Suriye'de düzenlediği saldırılarda 74'ü çocuk 243 sivil hayatını kaybetti.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, düzenledikleri operasyon kapsamında 2 kişiyi gözaltına aldı.
Avrupa'daki mültecilere bir yardım eli de Paris Saint German Kulübü'nden geldi... Fransız ekibi büyük miktar bağışta bulundu
Tunceli'de PKK'lıların polis lojmanlarının bulunduğu bölgeye silahlı saldırısında 1 polis şehit oldu, 2'si polis 3 kişi de yaralandı.
Diyarbakır Valiliği, 21 bölgede, 'geçici askeri güvenlik bölgesi' ilan edildiğini açıkladı.