Beyaz Saray güvenlik yetkililerinden Ben Rhodes, "DAEŞ yaşamaya devam edecek. 2016'da da yok olmayacak" dedi. Iraklı yetkililere göreyse, örgütün bir yıllık ömrü kaldı
İran 27 Sünni din alimini idam kararı aldı. İdamların her an gerçekleştirilebileceği aktarılıyor.
Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün arşivleme çalışmalarının devam ettiğini belirten Zeynel Abidin Türkoğlu Osmanlı'nın hakim olduğu 26 ülkenin tapu kayıtlarının Türkiye’de oldu
Terör örgütü IŞİD’in, Suriye’deki merkez üssü olan Rakka’da Türkiye’de eylem yapmak üzere 25 kişilik intihar timi kurduğu ortaya çıktı. İntihar timinin ilk hedefinin Türkiye’deki
Hazar Denizi'nde 4 Aralık 2015'te çıkan yangın sırasında bindikleri bottan denize düşen 29 işçiden sekizinin cesedine ulaşıldı.
26 ilde 2 bin 57 kişiyle online yapılan araştırmada her 3 gençten birinin günde en az 3 saatini sosyal medyada geçirdiği belirlendi.
Suudi Arabistan’ın Türkiye’den 2,5 milyar ile 10 milyar dolar karşılığında Türkiye’den zırhlı araç alacağı belirtildi.
Suudi Arabistan'ın 25 yıldır kapalı bulunan ve bir kaç gün önce açılan Bağdat Büyükelçiliği'ne kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından roketli saldırı gerçekleştirildi.
IKBY Göç ve Göçmenler Federasyonu Dernek Başkanı Abdullah, 2015'te yaklaşık 30 bin gencin bölgeden yasa dışı yollarla Avrupa ülkelerine gittiğini söyledi.
TSK, Şırnak'ta bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısının 214'e ulaştığı bildirildi.
15-29 yaş arası gençlerin sosyal medyayla ilgili tutum ve davranışlarını anlamaya yönelik araştırmada gençlerin her gün üç saatini sosyal medyada geçirdiği ortaya çıktı
İran 27 Sünni din alimini idam kararı aldı. İdamların her an gerçekleştirilebileceği aktarılıyor.
Azez’de Kur’an kursunu hedef alan Rusya, Hama’da da mülteci kampını vurdu. Bütün gece devam eden saldırılarda 14’ü çocuk 25 sivil hayatını kaybetti.
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 29 Aralık'ta öğle saatlerinde kaybolan 5 ve 8 yaşlarındaki iki çocuğu arama çalışmaları, beşinci gününde de sonuçsuz kaldı. Havanın kararması nedeniyle
IŞİD terör örgütü Musul'un Hud köyünde 2014'ten beri 83 kişiyi infaz etti.