İstanbul 28. Ağır Ceza Mahkemesi, tutuklu Cumhuriyet Gazetesi İnternet Sitesi Yayın Yönetmeni Oğuz Güven hakkında hazırlanan 10,5 yıla kadar hapis istemli iddianameyi kabul ederek, Güven'i
CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'na hakkında MİT'e ait TIR'ların durdurulmasıyla ilgili görüntülere ilişkin davada 25 yıl hapis cezası verildi.
Avustralya, 2012-2016 yılları arasında gözaltı merkezindeki bin 905 sığınmacıya fiziksel ve psikolojik zarara uğradıkları gerekçesiyle yaklaşık 52 milyon dolar tazminat ödeyecek
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2018'den itibaren tüm illerde "e-sınav" salonlarının faaliyete geçmesiyle motorlu taşıt sürücü kursu sınavlarında kağıt ve kalem kullanımı sona ere
Londra'da yanan 27 katlı bina saatlerdir söndürülemiyor. Yangında ölü ve yaralı sayısı henüz belli değil.
Talim ve Terbiye Kurulu liselerde 2017- 2018 öğretim senesiyle beraber haftalık ders saatleri çizelgesinde değişiklik yapıldı.
Suriye’nin Halep kırsalında, YPG ve Özgür Suriye Ordusu arasında çıkan çatışmada 42 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.
Türk Silahlı Kuvvetleri, Van ve Kuzey Irak'a düzenlendiği hava harekatında 20 teröristi etkisiz hale getirdi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının sokakta risk altında bulunan ve dilendirilen çocuklara yönelik çalışmaları sonucu geçen yıl 2 bin 524 çocuk sokaktan alınarak eğitime kazandır�
Ege Denizi'nde dün meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından 12 saatte 3 ve üzeri büyüklüklerde 35 yer sarsıntısı oldu.
BM, koleraya yakalanan kişi sayısının 125 bine ulaştığı Yemen'e yardım çağrısı yaptı
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sadi Bilgiç, Ankara’da bulunan Kara Havacılık Okulu’nun 2018 yılında Isparta’ya taşınacağını söyledi.
Haaretz gazetesi, İsrail Başbakanı Netanyahu ile İsrail ana muhalefet lideri Isaac Herzog’un, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile Nisan 2016’da Kahire’de gizli bir görüşmede yaptığını iddia
Melda Onur, depremden yaklaşık 2 saat önce, '2 gündür şehir merkezlerinde görülen yılan haberleri var. En son 1999 depremi az öncesi olmuştu. Demedi demeyin.' paylaşımında bulunmuştu.
Almanya, temmuz ayında Hamburg'da yapılacak G20 Zirvesi'nin güvenliği için Schengen uygulamasını askıya aldı.