Mısır'da Temyiz Mahkemesi, kamuoyunda "Rehberlik bürosu olayları" olarak bilinen davada müebbet hapis cezasına çarptırılan Bedii'nin de aralarında bulunduğu 13 sanığın itiraz başvurusun
Genelkurmay'dan yapılan açıklamada, Şırnak'ın Cizre ilçesinde 8, Silopi ilçesinde 2 teröristin daha öldürüldüğü bildirildi. Şırnak'ta öldürülen terörist sayısı 225'e yükseldi.
3 yıl önce Suriye'deki savaştan kaçarak Bursa'ya yerleşen müzik dehası 17 yaşındaki Tambi Cimuk, Rusya'nın vize vermemesi nedeniyle müzik yarışmasına katılamayacak. Girdiği yarışmala
ABD'nin Oregon eyaletinde yerel halktan silahlı bir grup, çiftçilik yapan iki kişinin cezaevine girmesini engellemek amacıyla federal bir binayı işgal etti.
Asgari ücretteki artış işsizlik maaşına da olumlu yansıdı. Üst limit işsizlik maaşı bin 19 liradan bin 318 liraya çıktı.
Uçak krizi sonrasında Türkiye’ye ekonomik yaptırımları devreye sokan Rusya’da otomotiv pazarı basta olmak üzere ekonomide işler hiç yolunda gitmiyor.
Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde gece PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan 1 asker, hastanede şehit oldu.
Yunan basınında çıkan habere göre olay radarlarda tespit edildi, ancak Türk-Rus ilişkilerinin daha da gerginleşmemesi için gizli tutuldu.
Beyaz Saray güvenlik yetkililerinden Ben Rhodes, "DAEŞ yaşamaya devam edecek. 2016'da da yok olmayacak" dedi. Iraklı yetkililere göreyse, örgütün bir yıllık ömrü kaldı
Hazar Denizi'nde 4 Aralık 2015'te çıkan yangın sırasında bindikleri bottan denize düşen 29 işçiden sekizinin cesedine ulaşıldı.
Kudüs İbrani Üniversitesi İslam ve Ortadoğu Çalışmaları bölümünde öğretim üyesi olan Prof. Dror Zeevi, Yedioth Ahronoth Gazetesi’nde yayımlanan yazısında, İsrail’in 10 yıla yakı
Suudi Arabistan’ın Türkiye’den 2,5 milyar ile 10 milyar dolar karşılığında Türkiye’den zırhlı araç alacağı belirtildi.
ŞIRNAK’ın İdil İlçesi'nde Emniyet Müdürlüğü'ne bugün saat 16.00 sıralarında PKK'lı teröristler tarafından otomatik tüfeklerle ateş açıldı.
IKBY Göç ve Göçmenler Federasyonu Dernek Başkanı Abdullah, 2015'te yaklaşık 30 bin gencin bölgeden yasa dışı yollarla Avrupa ülkelerine gittiğini söyledi.
TSK, Şırnak'ta bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısının 214'e ulaştığı bildirildi.