ABD'nin yeni başkanı seçilen ve 20 Ocak'ta göreve başlamaya hazırlanan Donald Trump, Twitter hesabından paylaştığı mesajında, Guantanamo'da bulunan mahkumların "çok tehlikeli" oldukları
ÖSYM, daha önce açıkladı LYS'de açık uçlu soru sistemini resmi internet sitesinde de duyururak resmen başlattı. Açıklamada 2017 ÖSYS sınavı için bir dizi yenilikler getirildiğini beli
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca 4'ü tutuklu, 4'ü firari, 2'si de tutuksuz 10 şüpheli hakkında açılan dava 8. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.
Kızılay Başkanı Kerem Kınık, kan stoklarının yetersiz olduğunu açıklayarak ülke genelinde kan bağışı çağrısı yaptı. Kınık, ülke genelindeki 1300 hastaneye her iş günü 11 bin
ÖSYM 2017'de düzenlenecek Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) "Ekonometri" testi yer almayacak. KPSS puan türleri de yeniden belirlendi.
Çoğunluğu Yemenli Yahudi ailelerin olan ve 1950'lerde "ortadan kaybolan" binlerce bebekle ilgili devlet arşivlerine uygulanan yasağın kaldırılması konuyu yeniden ülke gündemine taşıdı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla sosyal medyada İstanbul'daki terör saldırısını öven ve devleti aşağılayan hesapların belirlenmesi amacıyla Terörle Mücadele ve Siber
2016 enflasyon rakamlarının beklentilerin üzerinde gelmesi doların da yükselmesine neden oldu. Güne 3,53 TL seviyesinden başlayan dolar, 3,60'ı görerek rekor kırdı.
Adana'da PKK’nın kepenk kapatın çağrısına uyan yaklaşık 200 esnafa, "Hükümet emrine aykırı davranmaktan" 227’şer lira para cezası kesildi.
Reina'da katliam yapan teröristin gözaltına alınan eşi ve 2 çocuğuyla 20 Kasım’da uçakla İstanbul’a geldiği iddia edildi. Teröristin eşi ilk ifadesinde, saldırıyı televizyondan öğr
2016'da TÜFE yüzde 8,53, Yİ-ÜFE yüzde 9,94 arttı. TÜFE geçen yılın aralık ayında ise yüzde 1,64, Yİ-ÜFE ise yüzde 2,98 artış gösterdi.
ABD, son iki ayda Körfez ülkelerine 40 milyar dolarlık silah satışı gerçekleştirdi
İstanbul Ortaköy'deki saldırıyı düzenleyen teröristin kimliği belirlendi. Uygur Türkü olduğu iddia edilen teröristin, Kasım 2016'da ailesiyle birlikte Konya'ya geldiği öğrenildi.
Ankara'da bir apartmanın giriş katındaki iş yerinde çıkan yangın nedeniyle dumandan etkilenen yaklaşık 30 kişi hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
FETÖ tutuklusu BBP‘li Kartal’ın şoförü Murat Işık, örgüt davasında tanık oldu. Işık ifadesinde, 2014 yazında FET֒cü polis müdürü Kaya’nın Emre Uslu’yu aradığını, Uslu’nu