ABD'de Kamu Entegrasyon Merkezi'nin yayımladığı makale, FETÖ'nün 2006-2015 yıllarında 151 vekili ücretsiz olarak Türkiye gezisine götürdüğünü ortaya koydu.
Farklı 10 ülkede yapılan ankete göre Avrupalıların yüzde 55’i Müslüman göçmen kabul edilmesine karşı çıkıyor.
2009 yılında meydana gelen ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği helikopter kazasını örtbas eden dönemin istihbarat şube müdürü FETÖ/PDY
Almanya'da 360 bin Müslüman öğrencinin eğitim gördüğü KRV Eyaleti Eğitim Bakanlığı, okullarda din derslerinin daha yaygın verilmesi için harekete geçti
EYOF 2017 için Atatürk Üniversitesince yapımına başlanan ve kardan yapıların bulunacağı EYOF Sokağı, 13 Şubat Pazartesi günü halka açılacak.
81 ilde huzur uygulaması yapılıyor. Polis, Jandarma ve Sahil Güvenlik eş zamanlı olarak 80 bin görevliyle 'Huzur Türkiye 3' uygulamasını gerçekleştiriyor.
Turkcell Grubu, sektörde yaşanan hızlı gelişmelerin ortaya çıkardığı ihtiyaçlar doğrultusunda insan kaynağını güçlendirmeye devam edeceğini açıkladı.
Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetine ilişkin kamu görevlilerinin yargılandığı 2'si tutuklu 35 sanıklı davada, 2004 yılında Hrant Dink'i İstanbul Valiliği'ne çağır
Milliyetçi Hareket Partisi referandumda izleyeceği stratejiyi ve kampanyasının ayrıntılarını tüm yönetim kademeleri ve milletvekilleriyle ele almak üzere Konya’da iki gün sürecek bir top
DEAŞ’tan, YPG’nin öncülüğündeki SDG'ye saldırı: 40 ölü
Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Taşyapan, "Bazı arkadaşlarımız hakkında bazı çalışmalar devam ettiği için uzaklaştırma işlemi yaptık. Bu geçici bir durum. Daha sonra onl
İngiltere'nin Norfolk şehrinde, bir vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, sahile vuran çantalardan 50 milyon sterlin değerinde 360 kilogram kokain ele geçirildi.
TSK, Rusya'nın El Bab açıklamasına "Rus uçağının vurduğu personelimiz 10 gündür aynı noktadaydı" cevabını verdi.
OHAL kararnamesiyle 330 akademisyenin üniversitelerden uzaklaştırılması AK Parti'nin Grup Yönetim Kurulu toplantısında da önemli başlık oldu. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, bu ko
"Çiyager" kod isimli teröristin cenazesine katıldığı gerekçesiyle HDP milletvekilleri Konca ve Aslan hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.