Suriyeli muhaliflerin koordinatörü, "Cenevre'de barış görüşmelerinin tekrar başlaması için koşulların uygun olmadığını düşünüyoruz çünkü insani yardımlar ulaştırılmadı, abl
Rusya'dan "Türkiye'den Suriye'daki teröristlere silah taşıyan kamyonlar gidiyor" suçlaması geldi.
"Selam Tevhid'de kumpas" soruşturması kapsamında, hakkında yakalama kararı bulunan dönemin Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürü Muhammet Türkoğlu yakalandı.
Avrupa ülkelerinin sınır geçişlerine yönelik kısıtlamaları nedeniyle Yunanistan’daki mülteci sayısı gittikçe artıyor.
AĞRI'nın Diyadin İlçe Belediyesi Eşbaşkanı DBP'li Hazal Aras ile birlikte 3 kişi tutuklandı.
CHP Yüksek Disiplin Kurulu tarafından oy çokluğuyla ihrac edilen Aylin Nazlıaka kararı yargıya taşıyacak.
İran ziyareti öncesi Ankara'da konuşan Başbakan Davutoğlu, bazı HDP'liler hakkında "dokunulmazlıkların kaldırılması" istemiyle hazırlanan fezlekeleri Meclis'e göndereceklerini açıklad�
Suriye'de muhalifler çeşitli kentlerde cuma namazından sonra ''Devrim devam ediyor'' sloganıyla rejim ve Rusya karşıtı gösteriler düzenledi.
Türk Silahlı Kuvvetleri, Halep'in kuzeyindeki IŞİD hedeflerini fırtına obüsleriyle vurdu.
Yırca'da 6 bin 666 zeytin ağacı iş makineleriyle bir gecede sökülmüştü.
Aylin Nazlıaka'nın Cumhuriyet Halk Partisi'nden oy çokluğuyla ihracına karar verildi.
ABD yönetimi İsrail Başbakanı'nın 'Filistinli saldırganların aileleri sürgün edilsin' önerisinden endişeli olduklarını söyledi.
Kadıköy-Kartal Metrosu'nda sahipsiz poşet, yolculara 'bomba' korkusu yaşattı.
Danimarka hükümeti, IŞİD ile savaşmak üzere Suriye ve Irak’a savaş uçağı ile özel eğitimli 400 kişilik bir birlik gönderme kararı aldı.
İstanbul Şişli’de bomba süsü verilmiş pankartlı paket, polisi alarma geçirdi. Fünyeyle patlatılan paketten çakmak gazı çıktı.