Ankara’da meydana gelen bombalı terör saldırısında kullanılan otomobilin sahipleri, sorgulamalarının ardından serbest bırakıldı.
Gaziantep Adliyesine yönelik bombalı saldırı olacağı istihbaratı üzerine emniyet güçleri alarma geçti.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Mesud Barzani, Kürtlerin Lozan Antlaşması'ndan bu yana devlet hayali içinde olduklarını belirtti.
Alman medyasında çıkan haberlere göre ölen kişinin 43 yaşındaki Mesut T. olduğu tespit edildi
Lübnanlı Şii muhalif gazeteci Emin, Hizbullah’ın yüzlerce savaşçısının Suriye’den çekildiğini söyledi.
Binyamin Netanyahu, Filistinli uydu kanallarını kapatma sözü verdi.
ABD'li bir ajansa röportaj veren Barzani, Suriye'nin birleşmesinin artık çok zor olduğunu ve eninde sonunda bir Kürt devleti kurulacağını açıkladı.
Rusya, sürpriz bir kararla beş buçuk ay önce başlattığı Suriye’deki askeri operasyonuna, yine sürpriz bir kararla kısmen son veriyor ve birliklerini ülkeden çekmeye başlıyor.
Yunanistan'da İdomeni kampında bulunan yüzlerce sığınmacının nehri aşarak Makedonya sınırına geçmesinin arkasında dağıtılan el ilanlarının bulunduğu düşünülüyor. İlanlarda s�
İslam Toplumu Millî Görüş'ün (IGMG) sokak aksiyonu olan "Buyrun, ben Müslüman'ım" Cumartesi günü başarıyla tamamlandı.
Polonya Savunma Bakanı Antoni Macierewicz, Temmuz ayında Polonya'nın NATO üyeliğini tamamlayacağını açıkladı.
Putin'in Suriye'den askerlerini çekme talimatı Rus medyasında 90'lı yıllar da Afganistan'dan geri çekilen Sovyetleri hatırlattı. Medya Esad'ın sonunun da Necibullah'ın sonu gibi olacağını
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde PYD'ye katılmak isteyen 8 kişi gözaltına alındı. Yakalanan şahıslardan biri yanında bulunan bilgi notunu yuttu. Güvenlik güçleri tarafından bu şa
İsveç'te iltica başvurusunda bulunan Haisam Ömer Şahan adlı Suriyeli bir mülteci savaş suçlarından dolayı tutuklandı.
KCK yöneticisi Mustafa Karasu Ankara’da pazar akşamı meydana gelen saldırının çevik kuvvet ekiplerini hedef aldığını söyledi.