Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye'nin dikkatsiz eylemlerinin sonuçları olacağı tehdidinde bulunuldu.
Irak Cumhurbaşkanı yardımcısı Nuri El Maliki, Türkiye'nin IŞİD'den petrol aldığını, Ankara'nın bunun karşılığında örgüte araç ve silah verdiğini iddia etti.
AÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Demirer, Türkiye Bilimler Akademisi Gıda, Beslenme ve Kanserin Önlenmesi Sempozyumu Raporu'nda çarpıcı sonuçlara ulaşıldığını söyledi.
Musul eski Valisi Esil Nuceyfi, "Irak Başbakanı, Türk askerlerin gelmesini bizzat kendisi istedi. Şimdi ise Şii milislerin tehditleri yüzünden Türkiye'nin Irak'a uçakla silah gönderdiğini b
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) ekonomi danışmanı Bewar Hınsi, 2016 sonunda Türkiye’ye doğalgaz temin etmeyi planladıklarını belirtti.
Rusya Federasyon Konseyi Başkanı Valentina Matvienko ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta düzenlenen uluslararası konferans sırasında Türkiye'ni
Belarus ve Kırgızistan Cumhurbaşkanıları Aleksander Lukaşenko ve Almazbek Atambayev Rusya ve Türkiye'nin bir araya gelmeye ve ilişkileri onarmaya çağırdılar.
Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Türkiye'nin insani yardımda dünyanın üçüncü sırasına yerleşeceğini söyledi.
Rus bakan Lavrov, IŞİD'le müğcadele kapsamında acilen Türkiye - Suriye sınırının kapatılması gerektiğini savundu
Rusya, Türkiye ile yaşanan gerilimin ardından Rus turistler için alternatif geliştirmek amacıyla harekete geçti.
ABD'li aktivist Daniel Puls Türkiye'deki mülteci kampları dünyadaki en iyi kamplar. Türk Hükümeti mülteciler için çok ciddi bir çaba gösterdi' dedi
Rusya'da üzerinde Türkiye karşıtı sloganlar olan tişörtlerin imalatı, Türkiye'den kumaş ithalatının aksaması nedeniyle yapılamıyor.
Rusya'ya ait savaş uçakları Türkiye sınırına 3 kilometre ötede bulunan Naciye Kasabası'ndaki bir camiyi bombaladı.
Rus muhabirin ABD Sözcüsü Kirby'e defalarca aynı Türkiye sorusunu sorması Kirby'i kızdırdı.
Nobel Barış Ödülü verilen Tunus Ulusal Diyalog Dörtlüsü'nün üyesi Hüseyin Abassi, CNN canlı yayınında Türkiye'yi suçladı, spiker susturdu.