Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Türkiye olarak Azerbaycan'ın enerji sektöründeki yatırımlarını büyütmeye devam edeceklerini söyledi.
Türkiye ile Rusya arasında imzalanan S-400 anlaşmasının ardından Türkiye'nin 'Kırım' tutumu gündeme geldi. Kırım Tatar Dernekleri Başkanı Ünver Sel, 'Batı'nın komplolarına rağmen T�
Fransa Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Espagne, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 füze savunma sistemleri almasının NATO ülkelerinin üzerinde yorum yapacağı bir durum olmadığını söyledi.
Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, Türkiye'nin gayretleriyle Arakan Maungdaw'da günlerdir gıdası olmayan köylerdeki 3 bin ihtiyaç sahibi aileye yardımların ulaştırıldığını bildirdi.
Fransa Avrupa ve Dışişleri Bakanı Jean Yves Le Drian, 14-15 Eylül tarihlerinde Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, "Öncü göstergeler ve üçüncü çeyrekteki baz etkisi de göz önüne alındığında Türkiye'nin 2017 yıl sonunda OVP tahmini olan yüzde 4,4'ün o
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘kaporası verildi' açıklaması ile gündeme gelen S-400'lerin ardında aslında Türkiye'ye uygulanan 'gizli' bir silah ambargosu yatıyor. Türkiye'yi Rusya'ya yönl
Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el-Mübarek el-Hamad es-Sabah, resmi görüşmelerde bulunmak üzere Türkiye'ye gelecek.
Almanya'nın Türkiye'ye yönelik 'silah satışını durdurma kararı' , Alman hafif silahlarını kullanan Mehmetçik için sorun olarak görülse de karar, Alman Leopard tanklarının yedek parça
AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, yıllık ‘Birliğin Durumu' konuşmasında, Türkiye'nin AB'den uzaklaşmakta olduğunu söyledi.
Türkiye'nin Afrin harekatı hazırlıklarını sıklaştırması terör örgütünün şehirde olağanüstü hale geçmesine neden oldu. PKK'nın Arap unsurların bulunduğu karargahların önünde t
Commerzbank Kıdemli Gelişmekte Olan Piyasalar Ekonomisti Ghose ve Rabobank Gelişen Piyasalar Kur Stratejisti Matys Türkiye'nin büyüme oranını değerlendirdi.
AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Berger, Avrupa Birliği ile Türkiye arasındaki ilişkilerinde herhangi bir durağanlık ve duraksamanın olmadığını söyledi.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Rusya ve Türkiye arasındaki S-400 füze savunma sistemi anlaşmasını değerlendirdi. Nauert, "NATO üyesi ülkelerin NATO sistemleriyle uyu
Ben Amerika'da bir yerlerin Erdoğan'la, Türkiye ile hesaplaşma halinde olduğuna inananlardanım. Bu, bütün İslam dünyasına yönelik hesaplaşmanın bir uzantısı. O dönemde Türkiye – İra