Sudan Milli Ümmet Partisi Genel Başkanı Mehdi, ABD'nin Kudüs kararıyla mücadele için Türkiye, İran ve Arap ülkeleri arasında güvenlik anlaşması imzalanmasını ayrıca bölgede Sünniler
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P, Türkiye'nin kredi notu ve görünümünü gelecek yıl 23 Şubat ve 17 Ağustos'ta değerlendireceğini belirtti.
Türkiye'nin terör örgütlerinin sponsoru olduğunu ileri süren ABD Başkanı Donald Trump'ın danışmanı Herbert R. McMaster, açıklamasını düzeltti. McMaster "Başkan Donald Trump gibi ben
Ürdünlü politikacılar ve analistler, ABDnin Kudüsü başkent olarak tanıma kararını kabul etmedikleri için Körfez Arap ülkelerinden baskı gördüklerini açıkladı. Ürdün Parlamento
Rus uzman Grigoriy Trofimçuk, Orta Doğudaki durumu değerlendirdi.
İki partiden yapılan açıklamada, Türkiyenin Kudüs Başkonsolosluğu'nun büyükelçilik seviyesine çıkarılması gerektiğine değinildi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yıllık değerlendirme basın toplantısında Suriye meselesine de değindi, Suriye konusunda en çok acıyı Türkiye'nin çektiğini belirtti.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya'dan alınacak S-400'lerle ilgili yaptığı açıklamada "Rus askerlerinin Türkiye'de konuşlanacağı" iddiasını yalanladı.
Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi, 'ABD, bölgeye istikrar getirmek ve her türlü terörü yenmek için Türkiye ile stratejik ortaklık amacına bağlıdır' açıklamasında bulundu.
FBI'ın Türkiye'deki görevlisinin, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne çağrıldığı açıklandı.
ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı H.R. McMaster'ın Türkiye ile ilgili küstah sözlerine Dışişleri Bakanlığı'ndan cevap geldi. Dışişleri açıklamasında "Ülkemizin terörizm ve radikalizm
Ermenistan Dışişleri Bakanı Eduard Nalbandiyan, Türkiye ile 2009 yılında imzalanan ilişkileri normalleştirme protokollerinin iptal edeceklerini söyledi.
ABD merkezli araştırma kuruluşu Pew'un Orta Doğu'da yürüttüğü çalışmadan, Türkiye'nin bölgede en çok etkisini artıran ülke olduğu sonucu çıktı.
İstanbulluların heyecanla beklediği Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosu için güzel haber geldi. Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu 15 Aralık Cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafınd
İsrail askerlerince gözaltına alınan Down sendromlu Filistinli genç Türkiye'ye getiriliyor.