Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, New Jersey'de Türk kargo gemisine yapılan baskında, ABD’ye insan kaçakçılığıyla suçlanan kaptan ve başmakinistinin tutuklandı�
Obama döneminde Dışişleri Bakan Yardımcısı olan Antony Blinken, ABD başkanı Trump'a Türkiye'yi yeniden kazanmak için bir plan sundu.
Prof. Dr. İlber Ortaylı, Hürriyet için bir makale kaleme aldı:
Tahran yönetiminden 16-17 Şubat'ta düzenlenecek Dünya Güreş Şampiyonası Oyunları'na ABD'li güreşçilerin katılmasına izin çıktı.
Alman Der Spiegel dergisinin son sayısının kapağında ABD Başkanı Donald Trump’ı Özgürlük Heykeli’nin başını keserken gösteren görseli ortalığı karıştırdı.
Yeni ABD yönetimi ile İran arasında gerginliğin olduğu dönemde İran Devrim Muhafızları Ordusu, çeşitli tür ve menzile sahip füze ve radar sistemlerini deneyeceği hava savunma tatbikatın
ABD Başkanı Donald Trump’ın, nüfusunun çoğunluğu Müslüman olan yedi ülkeye aldığı vize yasağı kararı, ülkenin demokratik değerlerine ve kuruluş felsefesine uymadığı yönünde b�
Henley and Partners Firması'nın yaptığı araştırmaya göre; AB vatandaşları rahatlıkla bütün ülkelere gidebiliyor. Araştırma sonucu açıklanan listede: Almanya'dan sonra ikinci sırad
Sultan II. Abdülhamit'in torunu Nilhan Osmanoğlu'nun hak iddia ettiği Galatasaray Adası'yla ilgili resmi kayıtlar iç hukuk yollarının kapandığını gösteriyor.
Körfez bölgesindeki zengin Arap monarşileri, ABD Başkanı Donald Trump'ın nüfusları Müslüman ağırlıklı olan 7 ülkeye getirdiği seyahat yasağı karşısında sessiz kalmayı terich etti
Bugün Anayasa değişikliğinin ilk 9, yarın da ikinci 9 Madde’sini özetlemeye çalışacağım. Yani, dün bir, bugün iki, bu işi 3 günde bitirelim inşallah.
İran Dışişleri Bakanlığına ait internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, ABD merkezli şirket ve iş adamlarına İran tarafından yaptırım uygulanacağı belirtildi.
Tartışmalı söylemleri ve uygulamalarıyla dünyanın gündeminden düşmeyen ABD Başkanı Donald Trump ve ekibi, bu haftaya da alışılmışın dışında diplomatik hamlelerle damga vurdu.
20 Ocak 2017’de ABD Başkanlığı görevini Barack Obama’dan devralan Donald Trump, selefinin tam aksine, tüm dünyanın barış, adalet ve refah arayışına ilişkin beklentisini boşa çıkarac
Ülkenin kuzeybatısında yer alan Washington eyaletinin Seattle kentinde görev yapan federal yargıç James Robart, vize yasağının ABD genelinde geçici olarak durdurulmasına karar verdi.