Kanada Türk İslam Birliği’nin (KATİP) davetlisi olarak Toronto ve Ottowa’yı kapsayan bir program için Kanada’daydık. Kanada, Amerika’ya kıyasla oldukça ihmal edilen bir coğrafya. Hem ço
Kırgızistan Merkez Bankası Başkanı Tolkunbek Abdygulov, her bir vatandaşın 100 gram altına sahip olması için çalışacağını söyledi.
ABD basını ABD tarihinde ilk kez bir başkanla istihbarat arasında derin bir güven bunalımı yaşandığını yazdı.
Savunma Bakanı Fikri Işık, ABD Genelkurmay Başkanı Dunford'ın Cuma günü Türkiye'ye geleceğini ve Orgeneral Hulûsi Akar'la görüşeceğini açıkladı. Bakan Işık, El Bâb'dan sonra hedef
Suriye rejimin lideri Esed, ABD Başkanı'nın getirdiği seyahat yasağının Suriyelilere karşı olmadığını söyledi. Trump'ın Müslümanların çoğunlukla yaşadığı yedi ülkeyi hedefleye
Güvenlik Uzmanı ve eski özel harp subayı Abdullah Ağar, pek çok tartışmaya konu olan ve El Bab'da TSK ile birlikte DEAŞ'a karşı mücadele veren Özgür Suriye Ordusu'nun iç yüzünü kalem
Reina saldırganı Abdülgadir Masharipov’un dini nikahı kıydığı Fransız vatandaşı Tene Traore’nin, 1.5 aylık hamile olduğu öğrenildi.
Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu’nun (UNICEF) Hartum Temsilcisi Abdullah el-Fadıl, “Sudan’daki çocukların temel ihtiyaçlarını gidermek için 110 milyon dolar temin edilmeli.” de
Moskova’da “Kürt Konferansı” yalanıyla PKK toplantısı yapıldı. PYD eş elebaşı Asya Abdullah, DAEŞ’e en büyük darbeyi vuran Türkiye’ye “DAEŞ’e destek veriyor” iftirası attı, Ru
ABD Savunma Bakanlığı'nın Suriye'ye kara birliği göndereceği iddia edildi, bir yetkili konunun ABD Başkanı Donald Trump’ın takdirine kaldığını ifade etti.
Fırlatılan 104 uydunun 101 yabancı ülkelerin uyduları. Bunlardan 96’sı ABD’nin olmak üzere İsrail, Kazakistan, Hollanda ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin de birer uydusu yer aldı.
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD televizyonu CNN hakkında "Buralardan uzak dursun" dedi.
2. Abdülhamid'in torunu Bülent Osman'ın cenazesi, Fatih Sultan Mehmet'e saygı dolayısıyla bel seviyesinde taşındı.
İngiltere hükümeti, ABD Başkanı Donald Trump'ın ülkeye ziyaretinin iptal edilmesine yönelik başlatılan imza kampanyasına olumsuz yanıt verdi.
Gülen bir yanı ile çok sıradan, basit biri, bir yanı ile 2. Dünya Savaşı’ndan bu yana dünyanın yaşadığı en büyük krizin kilit ismi.. Tek başına Gülen hiçbir şey ifade etmiyor.