Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, ABD'nin Rusya'ya uyguladığı yaptırımların iki ülke arasındaki ilişkileri ciddi anlamda zedeleyeceği uyarısında bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Suud ve yeni Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile bu akşam telefonda görüştü.
Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi, muhalifler için bugünkü köşesinde 'Artık yeni partinin kurulup kurulmaması değil, ne zaman kurulacağı tartışılıyor' diye yazdı.
Sultan 2. Abdülhamid'in üçüncü kuşak torunu Harun Abdülkerim Osmanoğlu ile eşi Farizet Osmanoğlu, TRT'de yayımlanan Payitaht oyuncularını iftar davetinde ağırladı.
ABD’den YPG’ye verilen silahların seri numaraları paylaşılmaya başlanmış olsa da Türkiye, silahlarla ilgili sahada ayrı çalışma yürütüyor.
Deniz Baran gerçekleştirdiği röportajında, ABD’de uzun yıllar geçirmiş hem akademik (kendisi siyaset bilimi alanında akademisyen) hem sivil toplum düzleminde faaliyetlerin içerisinde yer a
ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Dunford, ABD Savunma Bakanı Mattis’in önümüzdeki hafta Milli Savunma Bakanı Işık ile görüşeceğini belirtti. Dunford, Mattis’in, Işık’a PYD/PKK’ya s
Katar Dışişleri Başkanı Şeyh Muhammed bin Abdulrahman al-Thani, ambargolar devam ettikçe körfez ülkeleriyle görüşmeyeceğini belirtirken, Türkiye, Kuveyt ve Umman'a güvendiklerini belirt
AFP'nin haberine göre, Katarlı askerlere Bahreyn'i tamamen terk etmesi için 48 saat süre tanındı. İsmi açıklanmayan yetkili, "Bahreynliler, Bahreyn'deki askeri üsteki yetkili ABD'li generale
Körfez’de Katar’a uygulanan abluka nedeniyle yaşanan kriz devam ederken, taraflar bir yandan da Batı kamuoyunu etkilemek için yarış halinde. ABD ve İngiltere’nin en köklü düşünce kurulu
Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 11 ülkenin Locked Martin firmasından almayı planladığı F-35'ler konusunda anlaşma sağlandı
Suriye rejimine ait savaş uçağı Rakka'ya bağlı Tabka ilçesinde ABD tarafından düşürüldü. Suriye rejimi, uçağın düşürüldüğünü doğruladı.
Afganistan'ın kuzeyindeki Mezar-ı Şerif kentinde, bir Afgan askerinin NATO bünyesinde görev yapan ABD askerlerine silahla saldırdığı bildirildi
İslamofobinin yükselişe geçtiği ABD'de bir silah firmasının üzerinde "Gerçek Müslüman Engelleyiciler" yazılı Müslüman karşıtı rozet tepkilere yol açtı.
Japonya'da ABD donanmasına ait USS Fitzgerald adlı destroyerin, bir yük gemisiyle çarpışması sonucu ABD donanmasından 7 mürettebatın kayıp olduğu bildirildi.