Kassam Tugayları elinde bulunan 4 İsrail askerine ait fotoğrafları yayınladı.
Yapılan bir araştırmaya göre, Filistin'deki tarihi alanların yüzde 85'i İsrail tarafından kullanılıyor.
Adli Ubeyd ve Mansur Kırım Gazz'de İsrail bombardımanında birer bacaklarını kaybeden iki arkadaş. Ayakkabı alışverişlerini beraber yapıyorlar. Onlar için bir çift ayakkabı yeterli. Bir
BM Hukuk Dışı, Keyfi ve Yargısız İnfazlar Özel Raportörü Heyns tehdit teşkil etmeyen birini vurmanın cinayet olduğunu söyledi.
Kudüs'teki İsrail Planlama ve İnşaat Komitesi, Doğu Kudüs'ün güneyindeki Cebel el-Makber mahallesinde 18 Yahudi yerleşim biriminin inşasına onay verdi.
Filistin Toprak Günü'nün 40. yılı dolayısıyla Batı Şeria'da düzenlenen gösterilere İsrail askerlerinden sert müdahale geldi.
Siyonist İsrail Parlamentosundan yapılan açıklamada 14 yaş altı çocukların bir merkezde alıkonulacağı belirtildi.
Brezilya’nın işgali destekleyen büyükelçiyi reddetmesinin ardından, İsrail Dani Dayan’ı New York başkonsolosu olarak atadı
İsrail hükümetinin, Filistinlilere yönelik baskısı ailelere cenazelerini teslim etmemesiyle sürüyor... İsrail'in uluslararası güçleri ve vicdanları hiçe sayarak Filistinlilere yöneli
İsrail'de Anayasa Mahkemesi hükümetin Akdeniz'de bulunan gazın çıkarılması için ABD ve İsrailli iki enerji firması ile imzaladığı anlaşmanın 'problemli' olduğuna hükmetti.
Birleşmiş Milletler, işgal edilen Filistin topraklarında Yahudi yerleşimleri kuran İsrailli şirketleri kara listeye aldı
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, gaz anlaşmasını iptal eden mahkemenin kararına tepki gösterdi.
BM'nin Filistin devletinin sömürgeleştirilmesine katkı sağlayan firmaları içeren veri bankası oluşturulması kararı İsrail'i rahatsız etti
Birleşmiş Milletler yetkilisi, İsrail'in işgallere devam etmesi yüzünden iki devletli çözüm olanağının masadan kalktığını söylüyor.
Netanyahu tarafından yapılan açıklamada Türkiye ve İsrail arasında yakında yeni bir görüşmenin yapılacağı öne sürüldü