İsrail ordusunun "suçun şahsiliği ilkesini" ihlal ederek, üç İsrailli "güvenlik görevlisini" öldüren Nemr el-Cemel isimli Filistinlinin evini yıktığı bildirildi
E5, Haramidere-Avcılar yolunda halk otobüsünün de karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada yaralananların olduğu öğrenildi.
Alman ordusunun ifşa edilen gizli raporundaki 6 farklı senaryo tartışmalara yol açarken, Türkiye kısmı dikkat çekiyor.
Kuruluşunu 25 Ekim'de ilan eden İyi Parti'nin genel merkez binası Genel Başkan Meral Akşener'in katıldığı törenle açıldı.
Mardin'in Derik İlçesi'nde, 10 Kasım Atatürk'ü anma töreninden öğrencileri taşıyan servis minibüsünün, İpek Yolu'na çıktığı sırada bir otomobil ile çarpışması sonucu meydana ge
Avrupa'nın lokomotif ülkesi Almanya'da, geçen yıl ülke nüfusunun yüzde 19,7sine karşılık gelen 16 milyon kişi, yoksulluk ya da toplumsal dışlanma riskiyle karşı karşıya kaldı
Giresunda yakalanan PKKlı Mustafa Tolucan PKKya katıldığımdan beri bize hep, 'teslim olursanız sizi öldürürler, işkence yaparlar ya da ömür boyu hapiste yatarsınız' şeklinde kor
FETÖ elebaşı, Al-Ahram Al-Arabi Dergisine açıklamalarda bulundu. Gülen, Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüyüş için müspetti, yetersiz kaldı, arkası gelmedi dedi.
Suudi Arabistan Prensi Muhammed Bin Salman Yemen'deki Husilerin Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a düzenlediği balistik füze saldırısı ile ilgili açıklamada bulundu. Salman, "İran rejimini
Milli Eğitim Bakanlığı, Twitter hesabı üzerinden yayınladığı açıklamada, FETÖ ile iltisakı veya aidiyeti tespit edilen toplam 2 bin 274 kurumun kapatıldığını duyurdu.
Ülkenin orta kesiminde iki yolcu otobüsünün çarpışması sonucu 25 kişi yaşamını yitirdi
Bir sitenin Türk tankları ile ilgili mizah yazısı, diğer haber sitelerinde ciddi haber olarak sunulunca binlerce Bulgar vatandaşının paniğe kapılmasına neden oldu.
Yapay zekanın bir okul otobüsünü devekuşu, kaplumbağayı tüfek, kediyi köpek olarak algılayabileceği ortaya çıktı.
Golan Tepeleri'nin Suriye tarafında yer alan Dürzi köyü Hader'de yaşanan bombalı saldırının ardından İsrail ordusunun 'köy halkına yardım etmek için' hazırlık yaptığı açıklandı.
Meral Akşener: 'Sayın Erdoğanın bu konuda samimi olduğunu düşünüyorum. Kişisel olarak 17-25 Aralıktan bu yana canının yandığına inanıyorum.'