Irak Meclisi Maliye Komitesi Üyesi Hac, "Irak ekonomisi, önümüzdeki yılda küçülmeden çöküşe doğru gidecek" açıklamasını yaptı.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, küresel göçün şu an olası bir 2. Dünya Savaşı'ndan daha büyük bir tehlike olduğunu belirtti.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde İngiliz vatandaşı bir kadın üzerindeki çarşafla çatışmaların sürdüğü bölgeye girmek isterken yakalandı.
İslam Ordusu kurucusu ve komutanı Zehran Alluş Rus hava araçlarının bulunduğu karargahı hedef alması sonucu öldürülmesi üzerine bu göreve Ebu Humam geldi.
PKK’nın Suriye kolu YPG, Fırat’ın doğusundaki Teşrin Barajı’nı IŞİD’den almak için taarruz başlattı.
Amerikan araştırma şirketi PEW, 35 yıl içinde ateizm düşüncesinin gerileyeceğini, İslam dininin ise yükselişini sürdüreceğini savundu. İddiaya göre, yüzyılın sonunda Müslüman nü
Tunus-Libya-Mısır-Bahreyn-Yemen ayaklanmalarını 'Arap baharı' gibi soft kavramla tanımlamak kardan adamın elindeki maydanoza bakıyorsunuz demektir.
''Düşünme yöntemini oluşturanlar, halk adına konuşmaya başladıklarında şiddet başarıyı yakalamış demektir.''
Belgrad Polisi tarafından yürütülen operasyonda, aralarında eski bakan ve belediye başkanlarının da bulunduğu 79 kişi gözaltına alındı
Diyarbakır Sur'da asker ve polisin müşterek düzenledikleri operasyonda, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı.
Rus jetlerinin desteği ile Esed güçlerinin Türkmen bölgesine yaptığı saldırılar devam ediyor.
Yani dininizi ciddiye alıyorsanız önünüze sürülen her fikri yapıyı öyle hemencecik kabul etmeyin, sonra dininizin elinizde kalmadığını görme bahtsızlığına uğrayabilirsiniz…
Ukrayna'nın İstanbul Başkonsolosu Vasyl Bodnar, ''Sovyetler Birliği düştüğü gibi Rusya Federasyonu da düşecek'' dedi.
Kudüs'ün doğusunda İsrail askerleriyle Filistinli gruplar arasında çıkan çatışmalarda 15 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.
Bugün Rus jetlerinin gerçekleştirdiği saldırıda şehit düşen Zahran Alluş'un ardından Ceyş'ul İslam'ın komutanlığına Zahran Alluş'un yardımcılarından Ebu Hammam Buveydani getirildi