ABD Merkez Komutanlığı , ABD uçaklarınca Suriye ve Irak’ta düzenlenen beş hava saldırısında iki sivilin öldüğünü ve dördünün yaralandığını açıkladı.
ABD’de yayınlanan ünlü Foreign Policy dergisi Türkiye'nin Suriye sorununun çözülmesi için uluslararası destek gurubundan çekile bileceğini yazdı.
BM Suriye Temsilcisi'nin PYD Eşbaşkanı Müslim'i Cenevre görüşmelerine davet ettiği bildirildi... Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun “PYD Suriye barış görüşmelerine katılamaz” açıklama
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile gerçekleştirdiği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı
ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), Ohio eyaletinde İsrail karşıtı söylemleriyle bilinen bir profesörün IŞİD terör örgütü ile bağlantısının olup olmadığını araştırıyor.
Avusturya'da Türk kökenli siyasetçi Dr. Turgay Taşkıran'ı ölümle tehdit eden bir kişiye mahkeme 'Müslüman sığınmacılara yardım kuruluşunda çalışma' cezası verdi.
Rusya'da her 4 kişiden birinin ülke sorunlarıyla ilgili görüşünü dile getirmekten çekiniyor.
BBC, ABD'nin, Suriye'nin kuzeydoğusunda Kürtlerin kontrolündeki bölgede bir uçak pistini genişletmekte olduğunu gösteren uydu görüntülerine ulaştı.
Hükümet ülkeyi tehdit ettiğini düşündüğü radikal İslam'la mücadele bahanesiyle 13 bin erkeğin sakalını zorla keserken, 1700 kadını da türbanlarını çıkarmaya 'ikna etti.'
Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed'den "çekilmesini istediği" iddiasını yalanladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriyeli gazeteciler heyetini Yıldız Mabeyn Köşkü'nde kabul etti.
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani, Iraklı Kürtlerin bağımsız bir devlete sahip olmalarının hiç olmadığı kadar yakın olduğunu söyledi.
ABD Başkan Yardımcısı Biden, Cumhurbaşkanı ile yapacağı görüşme öncesinde Erdoğan’ın ihanetle suçladığı akademisyenlere destek verdi. "Binden fazla akademisyen sadece bir bildiriyi
Düzce'de, hastanede tedavi altına alınan 7 kişide 'domuz gribi' olarak bilinen H1N1 virüsü tespit edildi.
Başbakan Davutoğlu, Almanya ile birlikte IŞİD'e karşı her eyrde mücadeleye hazır olduklarını söylerken, Sultanahmet saldırısında ölen Alman turistler için de Almanca mesaj verdi