Ülkenin resmi radyosuna konuşan İsrail Savunma Bakanı Moşe Yalon, IŞİD'in İsrail'den korktuğunu belirterek, "Çünkü çok sert bir karşılık alacaklarını biliyorlar" dedi.
ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Mark Toner, İsrail'in Batı Şeria'daki konut inşasını eleştirdi.
Bitlis'te 4 kişinin öldüğü silahlı kavgadan sonra suç aleti arayan jandarma, bir evde Bizans, Selçuklu ve Osmanlı dönemine ait 103 parça tarihi eser buldu. Gözaltına alınan kadın şüph
ABD Dışişleri Bakanlığı'nın, İsrail'in Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da yeni konut inşasına ilişkin faaliyetleri "gayrimeşru ve barış hedefine zarar verici" olarak gördüğü bildirildi.
Asgari ücretin 1300 liraya çıkmasına işverenden itirazlar geliyor ama Türkiye'de şirketler kâr oranları açısından Avrupa ülkeleri arasında 1. ligin açık ara lideri. Türkiye asgari üc
Nusra Cephesi'nin, 2014 yılında Suriye sınırında kaçırdığı Lübnanlı askerleri serbest bırakma karşılığında, sınır bölgesindeki El-Maarra ve Fuleyta köylerinin kendilerine teslim
Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) Başkanı Bortnikov, Mısır'daki, Rus yolcu uçağının, yerleştirilen bir bombanın patlaması sonucu düştüğünü açıkladı.
G20 öncesinde ABD Başkanı Barack Obama'nın Antalya'da 'basın özgürlüğü temalı açık ve sert bazı mesajlar vermeyi planladığını' öne sürerek gündem oluşturma çabası içine giren
ABD Savunma Bakanlığı, Guantanamo'da tutuklu 5 mahkûmun, Birleşik Arap Emirlikleri'ne sevk edildiklerini açıkladı.
Mısır Müftüsü Şevki Allam, çaresiz mültecileri “günahkar” ilan etti. Yasa dışı ilticayı kınayarak bu eylemin “şeriata göre haram” olduğu söyleyerek skandal bir açıklamaya imza
HAP Genel Sekreteri Biltaci'nin oğlu Halid el-Biltaci'nin, hakkında verilen serbest bırakılma kararına rağmen tutukluluğu sürüyor
HAP Genel Sekreteri Biltaci'nin oğlu Halid el-Biltaci'nin, hakkında verilen serbest bırakılma kararına rağmen tutukluluğu sürüyor.
İsrail işgal rejiminin Filistin'de uyguladığı şiddet politikası hız kesmiyor. Batı Şeria'da İsrail askerlerinin Filistinlilere saldırması sonucu 12 Filistinli yaralandı.
Resim sanatçısı Bünyamin Küçükkürtül'ün önümüzdeki ay düzenlenecek olan resim sergisi, alkollü içki servisi istemediği için galeri tarafından iptal edildi.
İsveç sınır kontrolleri başlatırken, Danimarka ve Norveç'in de iltica kanunlarını sertleştirerek, geri gönderme işlemlerini hızlandıracağı bildirildi.