Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile yaptıkları görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu.
Kayseri'de yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 26 kişi yaralandı.
Antalya'nın Elmalı İlçesi'nde şiddetli yağış sele neden oldu. Sel suları tarım arazileri ve seralara dolarken, ürünlere zarar verdi. Öte yandan Isparta'nın merkez Büyükhacılar ve Kü�
Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in, Türk hükümetine karşı önlemlerin sertleştirilmesi için Avrupa Birliği yetkililerine mektup yazdığı ortaya çıktı.
Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan ve daha evvel "Mem u Zin" adlı eseri Türkçe ve Kürtçe dillerinde basılan şair, filozof ve mutasavvıf Ahmed-i
Hamas, Gazze ile Batı Şeria arasında bölünmeye son verilmesi için, yeni bir siyasi girişim sundu.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, işgal altındaki Batı Şeria'nın güneyinde yer alan 'Beitar İllit' Yahudi yerleşim biriminde inşa edilecek binden fazla yeni konutun temel atma törenine
İran Devrim Muhafızları (Pasdaran) komutanlarından Serdar Şekuri, İran'ın 60 yıldan sonra Kandil Dağı’nın İran'da kalan kısmına bayrak diktiğini söyledi.
IBM, Sony ile birlikte 1 inç kareye 201 gigabayt veri kaydedebilen manyetik bant üretti. Bant, avuç içi kadar bir şeride 330 terabayta kadar veri depolayabiliyor.
Endonezya Dışişleri Bakanı Marsudi, İsrail’in ihlallerine devam etmesine izin verilmemesini isteyerek, "Tüm uluslararası kamuoyunun ve Birleşmiş Milletler’in İsrail'in sergilediği tutuma
''Günümüzde hayata hakim olan kimdir? Cevap: Modern teknoloji (Endüstri haline gelmeyen teknoloji masumdur) ile onu hizmetine alıp besleyen sermaye.'
BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Hüseyin, "Venezuela'daki muhalif liderden Leopoldo Lopez ve Antonio Ledezma'nın tekrar gözaltına alınmasından derin endişe duyuyorum." dedi.
Navaz Şerif'in yolsuzluk suçlamaları nedeniyle görevden alındığı Pakistan'da eski Petrol Bakanı Şahid Abbasi yeni başbakan seçildi.
Rakka operasyonu bahanesiyle PYD’ye silah yağdıran ABD, Suriye’nin kuzeyinde kuracağı taşeron devlete engel olarak gördüğü Fırat Kalkanı ile temizlenen bölgeyi için harekete geçti.
Sosyal medyadan yasadışı yollarla organlarını satışa çıkaranlar pazar oluşturdu. İlanlara yazılan cevaplar ve kıyasıya pazarlıklar vahameti gözler önüne serdi. Hukukçular ise "Bu su