2. Kolordu Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı'nın, darbeci General Semih Terzi'yi vurarak darbenin seyrini değiştiren ve bu uğurda şehit olan kahraman Astsubay Ömer Halisdemir'i alnından öp
Güvenlik kaynakları, terör örgütü PKK/YPG'nin Afrin'i devretmek istediği Suriye rejiminin sahada askeri kabiliyetinin olmadığını belirtiyor. Rejim ordusunun çoğunluğu dağılmış durumd
Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nın 31. gününde Türk jetleri Afrin'nin Şeyh Hadid bölgesini yoğun şekilde vuruyor.
Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirmek isteyen darbeci general Semih Terzi'yi vurarak darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir'in yeni
Esed rejiminin Ankara'yla Zeytin Dalı Harekatı'nı istişare etmediğini söyleyen Esad'ın danışmanı Buseyna Şaban, İsrail, ABD ve Türkiye dahil her türlü saldırganla mücadeleye devam ede
ABD'de 92 yaşında hayatını kaybeden Bayraktaroğlu'nun cenazesi, New York'taki Cerrahi Dergahı'nın bahçesine defnedildi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin kimyasal silah kullandığı iddialarını "saçma sapan bir şey" diye cevap verdi.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağın imzaladığı KHKlarla avukatlık meslek onurunu ihlal ettiği şikayetiyle soruşturma başlatan Yozgat Barosu geri adım attı.
Cübbeli Ahmet namlı Ahmet Mahmut Ünlü ile elini öpeni cennete götürdüğü iddiası ile ortaya çıkan Uşşaki Tarikatı lideri Fatih Nurullah arasında tam anlamıyla savaş çıktı. Cübbel
CIA'nın eski direktörlerinden James Woolsey, Rusya'nın, ülkesindeki seçimlere müdahale ettiği iddialarıyla ilgili, ABD'nin de başka ülkelerdeki seçimlere karıştığı itirafında bulundu.
Başbakan Binali Yıldırım, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile görüşmeler gerçekleştirdi.
Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland, Avrupa Birliği ve Türkiye'nin, yaşanan güçlüklere karşı birlikte dik durması gerektiğini belirtti.
Türkiye ziyareti öncesinde flaş bir açıklamada bulunan ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, 'YPG'ye hiç ağır silah vermedik. Geri alınacak bir şey yok. Türkiye ile hedefimiz tamamen orta
Güneydoğuda aşiret liderleri ve bölge halkıyla temaslarda bulunan Mardinli iş adamı Zeynel Abidin Erdem, "TSK Afrine inmeseydi ABD ve terörist dostları yukarı çıkacaktı" dedi.
ABD'nin Florida eyaletinin Parkland şehrindeki bir liseye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 17 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi de yaralandı.