Şırnak'ta SGK binasına saldırı düzenlemek isteyen PKK'lı gruba müdahale etmek isteyen polis aracına roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 polisimiz şehit düşerken, 2 polis ise
ODTÜ'de mescide dönüştürülen alanın dolu olması nedeniyle basketbol sahasının kenarında seccadelerini serip namazlarını kılan öğrencilere bir grubun saldırdığı iddia edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, isim vermeden Rusya'nın Suriye'deki operasyonlarına sert tepki gösterdi: Suriye'de DAİŞ bahanesiyle yürütülen güç mücadelesi, at izinin it izine karıştığı tra
Özgür Suriye Ordusu Genelkurmay Başkanı, uçaksavar füzelerine sahip olmaları ile uçakların devre dışı bırakılması halinde Esed rejiminin 3 ay içerisinde düşeceğini kaydetti.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Yukarı Karabağ sorununun çözüm süreci kapsamında İsviçre'nin Bern kentinde bir araya geldi.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD güçlerinin "Kürdistan Bayrak Günü" töreninde yaptıkları müdahaleyi kınayar
İsrail eski Savunma Bakanı Moşe Dayan'ın görevde olduğu yıllarda, yetkisini kullanarak İsrail askeri güçlerini şahsi merakı olan arkeolojik kazı çalışmalarında kullandığı ve bir ç
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, BM Güvenlik Konseyi'nden çıkan Suriye kararını desteklemeyeceklerini açıkladı.
Yapılan yeni bir araştırma, vücutta kanser oluşmasında çevresel etkilerin büyük rol oynadığını gösterdi.
Almanya Federal Dış İstihbarat Servisi'nin Şam'da çalışanlarını konuşlandırmak için bir "merkez" açmayı hedeflediği iddia edildi.
Suriye, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına 2009 yılından beri uygulanmakta olan vize serbestisinin iptal edildiğini açıkladı.
Cumhurbaşkanı başdanışmanlıklarına Ayşen Gürcan, Mehmet Uçum, Şeref Malkoç ve Hamza Yerlikaya atandı.
Kansere vakalarının yüzde 90'ına genler değil, çevre ve yaşam şekli neden oluyor. Amerikalı bilim adamları en yaygın kanser türlerinin çevresel faktörler nedeniyle oluştuğunu belirtiyo
Diplomaside ne kadar sert rüzgarlar eserse essin Rusya bu Türk ürünlerinden vazgeçemiyor…
BM, İnsan Hakları Yüksek Komiseri Zeyd, Burundi'de artan şiddet olaylarının iç savaşa kadar uzanabileceği konusunda uyarıda bulundu.