Pakistan Başbakanı'nın Dış İlişkiler Danışmanı Sertaç Aziz, ABD Başkanı Barack Obama'nın "Pakistan ve Afganistan'da istikrarsızlığın on yıllarca süreceği" sözlerine tepki göster
Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaşanan terör saldırısında silahla devleti tehdit edenlere sert tepki gösterdi.
Financial Times Kıbrıslı Rum lider Nikos Anastasides'in bu yıl bir uzlaşmaya varılabileceğine dair "ihtiyatlı bir iyimserlik taşıdığını, ancak Türk birliklerinin geri çekilmesi gibi ha
Aralarında Serra Yılmaz'ın da bulunduğu 400 sinemacı, bildiri yayınlayarak inadına hendek inadına terör diyen akademisyenlere destek verdi.
İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström'e sert tepki gösterdi.
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 1128 sözde akademisyenin imza attığı ve basın açıklaması yaparak terör propagandası yapanlara çok sert tepki gösterdi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, tepki çeken bildiriyle ilgili akademisyenlere seslenerek sert eleştirilerde bulundu.
Eski ABD Savunma Bakanı Hagel, Obama yönetimini Suriye politikası bakımından sert bir dille eleştirdi.
İsrail askerleri işgal altındaki Batı Şeria'da "bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu" iddiasıyla 1 Filistinliyi öldürdü
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Diyarbakır'da gerçekleştirilen saldırı sert bir dille kınadı.
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, terörle mücadeleyi devletin katliamı olarak gösteren bildiriye sert tepki gösterdi.
Son zamanlarda yaşanan terör olaylarıyla birlikte Türkiye halkı,bütün hainlere karşı sert bir biçimde davranış gösterilip temizlenmesi adına bir yazı yayınladı.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İran karasularına giren 10 ABD'li denizcinin iyi muamele görüp serbest bırakılmaları nedeniyle İranlı yetkililere teşekkür etti. ABD'li denizciler, hata
Başbakan Davutoğlu, Sultanahmet saldırısını düzenleyen canlı bombayla ilişkili 4 kişinin daha gözaltına alındığını açıkladı. Saldırganın IŞİD bağlantılı olduğunu tekrarlaya
Suriye'den gelen istihbaratı paylaşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Rusya'ya sert tepki göstererek "Ya DAEŞ'i yok edin, ya da bırakın biz yok edelim" dedi.