Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Çokçapınar Mahallesi'nde dün gece boş alana düşen ABD'ye ait İHA'nın bomba yüklü olduğu fakat düşme sırasında bombaların patlamadığı öğrenildi
Bağımsız Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, MHP'den ihraç edilen Meral Akşener önderliğinde kurmaya hazırlandıkları yeni partiye ilişkin açıklamalarda bulundu.
Meral Akşener'in ekim ayında kuracağı iddia edilen siyasi parti için konuşan Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ FETÖ'nün Akşener'i desteklediğini öne sürdü.
Yüzde 75 down sendromlu Fatma Nur Yıldırım, Kur'an-ı Kerim'i 1,5 ay gibi kısa sürede okumayı başarmanın sevincini yaşıyor.
Meral Akşener ve Ümit Özdağ'ın çalışmalarını sürdürdüğü yeni partide 'kimler olacağı' sorusu cevabını ararken kulisler de hareketlendi. Buna göre Diyanet İşleri Başkanı eski Al
Çocuğunuzun başını tabletten veya telefondan kaldırmamasından şikayetçiyseniz, iletişiminde problemler olduğunu düşünüyorsanız Doç. Dr. Özalp Ekinci’ye kulak verin. Ekinci bu soruna
Memur ve memur emeklilerinin maaşlarına 2018 ve 2019 yıllarında yapılacak artışın belirleneceği 4. dönem toplu görüşmeleri kapsamında hükümet bugün zam teklifini sendikalara sundu. Bu
Maçka'da PKK saldırısında şehit düşen Eren Bülbül için mesaj yayınlayan HDP, PKK'yı anmadan saldırıyı kınadı.
Batman'ın Sason ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 asker şehit oldu.
Teknik arıza nedeniyle zorunlu inişe geçtiği sırada düşen helikopterde bir yüzbaşı, bir üsteğmen ve iki astsubay hayatını kaybetti.
Posta gazetesi yazarı Nedim Şener FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine "tiyatro" diyen CHP'li Mustafa Akaydın'a tokat gibi bir yazı kaleme aldı.
İstanbul Esenyurt'ta 14 katlı bir sitenin sakinleri, hemen yanı başlarında yeralan fabrika nedeniyle oldukça zor günler geçiriyor. Sitenin yanındaki fabrika kumaş kurutma işlemi nedeniyle 2
TRT Haber'deki girişimcilik programındaki 'organik hoşaf' projesiyle ilgili konuşan programın sunucusu Vatan Şaşmaz, "Problem hoşaf ismi, kulağa biraz komik gelmesinden dolayı mavraya gayet
Venezuela’da önceki gün gerçekleşen darbe girişimi sonrasında '41. Tugay'ın tamamı kayboldu. Aranıyorlar!
'Uzaklara gittiğimde seni çağırıyorum, kaybolduğumda beni bulmanı, düştüğümde elimi tutmanı istiyorum'