Sokaklarındaki eski model otomobilleriyle ünlü Küba’dan yansıyan fotoğraflar yakında değişecek. Havana yönetimi otomobil ithalatına uyguladığı yasağını kaldırdı.
Rusya ve ABD yetkilileri, Cenevre'de Suriye konulu Cenevre 2 Konferansı'nın hazırlıkları kapsamında BM ve Arap Birliği Suriye Özel Temsilcisi El-Ahdar El İbrahimi ile bir araya geldi.
Azeri doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak Şahdeniz 2 Nihai Yatırım Anlaşması’nda imzalar atıldı. Güney koridoru, Rus doğalgazına bağımlılığını azaltmak isteyen
Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi'nin Boşnak Üyesi Bakir İzzetbegoviç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı öve öve bitiremedi.
Prof. Dr. İsmail Kara, 'Cemaatlerin derin bir sistem tasavvurları, devlet fikirleri ve tenkitleri yoktur. Bu da Türkiye'ye müdahalenin aracı olarak kullanılabilirlik ihtimallerini artırıyor' d
Genç Müslümanlar Teşkilatı”,İslami ölçüleri benimseyen genç bireylerin manevi, ahlaki ve kültürel manalarda yeniden doğuşları ile onların bu sahalarda güçlenerek ilerlemelerini tale
Bosna-Hersek Cumhuriyeti cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç çok büyük askeri güce ve imkâna sahip olan Sırplarla, her türlü askeri imkândan yoksun ve hiçbir dış desteğe sahip olmayan Bo
UNICEF, dünya genelinde beş yaş altındaki her üç çocuktan birinin kayıtlı olmadığını ve bu çocukların, sağlık ve eğitim gibi haklardan mahrum kaldığını açıkladı.
Washington Post gazetesinin Snowden’ın ifşa ettiği belgelere dayanarak verdiği habere göre, GSM’in şifreleme sistemini çözen NSA cep telefonu görüşmelerini dinleyebiliyor.
İran resmi yayın organları, ikinci kez uzaya maymun gönderildiğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, çalışmaları yürüten ekibi tebrik etti.
Mısır’da yeni anayasa taslağının 14-15 Ocak 2014 tarihinde halk oylamasına sunulacağı açıklandı.
Katar, anayasal monarşidir. Tüm yetkiler Emir’de toplanmış olup, Bakanlar Kurulu ve Başbakan Emir tarafından atanmaktadır.
Katar'da işitme engelli bir Fransız vatandaşı işaret diliyle Müslüman oldu.
1597-1620― Himyar Krallığı dönemindeki imamlar soyundan gelen El-Kasım’ın hükümdarlığı baÅŸladı. El-Kasım’ın Osmanlı’ya karşı direniÅŸi, bağımsızlık savaşını baÅŸlatt�
Tunus'un ithâl ettiği belli başlı mallar, sanâyi malları, tarım âletleri, tüketim, yiyecek, giyecek ve enerji malzemeleridir. Fosfat, petrol, zeytinyağı, nârenciye, demir cevheri, balık v