Tunus'ta seçimlerde birinci olan Tunus Nida 85, Nahda ise 69 sandalye elde etti
Diyarbakır'da bir astsubayın eşiyle alışveriş yaptığı esnada silahlı saldırıya uğramasına tepki gösteren Devlet Bahçeli PKK'lılara Fistanlı teröristler dedi
Üsküdar'daki Validebağ Korusu'na yapımı planlanan sosyal tesis ve cami inşaatının mahkeme süreci bitene kadar durdurulmasına karar verildi.
Suriye rejim, İdlib'de bir sığınmacı kampını helikopterlerden varil bombaları atarak vurdu. Saldırıda ölenlerin çoğu kadın ve çocuktu. Rejim varil bombalarını Deraa’da da kullandı.
İki yıl önce bir yolcu otobüsüne düzenlenen saldırıda 10 Müslümanı linç eden 7 kişinin cezaları verildi ancak hala mahkemeye çıkarılmadı.
Türkiye’nin ünlü doğa bilimcilerinden Prof. Dr. İbrahim Atalay, “Ermenek’te suyun boşaltılması imkansız” dedi.
Fransa, İsrail'in Kudüs'te yeni yerleşim birimleri inşa etme kararını kınadı.
Çin, Doğu Türkistan'da sürekli "terör saldırıları" oluyormuş algısı oluşturmak için yürüttüğü çalışmalara bir yenisini ekledi. Halkı, "terör saldırılarına" karşı bilinçlen
Son günlerde rejimin kontrolündeki bölgelerde yaşayan Suriyeli gençlerin en büyük korkusu patlamalar falan değil, kontrol noktasında çevrilip askere alınmak.
Validebağ Korusu'nda cami inşaatının yapıldığı alanın önünde bekleyen eylemciler, sakallı ve cübbeli iki şahsa tepki gösterdi.
Nobel Barış Ödülü sahibi Malala Yusufzay, kazandığı 50 bin dolar para ödülünü Gazze`deki okulların yeniden inşasında kullanılmak üzere bağışladığını açıkladı.
Hukuki, dini ve insani hiçbir değeri takmayan İşgal Rejimi Zindanlarında Filistinli Esirlere 200 Çeşit İşkence Uyguluyor.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 3 askerin şehit edildiği saldırının teröristler tarafından gerçekleştirildiği bildirildi.
Haftalardır tartışılan Validebağ'daki caminin projeleri ortaya çıktı. Projenin müellifi olan mimar yapılacak camiyi anlattı:
Yüksekova Sulh Ceza Hakimliği, terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda, 3 askerin şehit edilmesiyle ilgili yayın yasağı kararı aldı.