Tunus ve Mısır’daki devrimsel hareketliliğin beşinci yıldönümünde, bölgede sadece siyasi, sosyoekonomik ve hukuki değil, aynı zamanda fikri, felsefi, dini ve ahlaki bir kriz yaşanıyor. O
Haftasonu gerçekleştirilen HDP Kurultayı'nda yeniden HDP Eş Genel Başkanlığı'na seçilen Selahattin Demirtaş Brüksel yolcusu. Demirtaş, Avrupa'da bir dizi diplomatik temasta bulunacak.
Rusya, Akdeniz'de konuşlu savaş gemisinden fırlattığı füzelerle Suriye'nin İdlib İline bağlı Salkin kasabasını vurdu, 20 kişi öldü.
İzmir merkezli 3 ilde düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda 13 kişi gözaltına alındı.
Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, Ankara'nın PKK'ya yönelik operasyonların durması gerektiğini belirterek, 'Güneydoğu'da aci
Şam, Cenevre'deki müzakerelerde silahlı grupların temsilcilerinin yer alması durumunda görüşmelere katılmayacağını duyurdu.
Siirt’te, bir gurup PKK'lının kente sızabileceği istihbaratı üzerine güvenlik güçleri, kentte bazı bölgeleri abluka altına aldı.
Genelkurmay, Cizre ve Sur'da gerçekleştirilen operasyonda 7 PKK'lının etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
İlahiyatçı, şair, araştırmacı Mustafa İslamoğlu Gözaltı'nda… 2009 yılında, henüz paralel yapı soruşturmaları başlamamışken Cemaati bizzat Fethullah Gülen’in yüzüne eleştirdi�
ABD'de, Mavi Marmara kapsamında İsrail devleti aleyhine ilk davayı açanlardan Arraf, İsrail'in insan hakları ihlallerinin artık cezasız kalmaması gerektiğini vurgulayarak, 'İsrail’e karş�
Fransa Ekonomi Bakanı Emmanuel Macron, 'Hepimizin amacı yaptırımların bu yaz kaldırılabilmesi. Zira Minsk Anlaşması’na saygı duyuluyor' dedi.
Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, gelecek 3 yıl içerisinde enflasyonu kademeli olarak düşürüp bu sorunu çözeceklerini belirtti.
Çocuklarımızı Rabb’ine kul olmaları yolunda yetiştirmek, anne ve babaya düşen görevlerin en başında gelmektedir. Müslümana düşen şey, kendisiyle birlikte eşini ve yavrularını, dün
İsrail savaş uçaklarının, İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait bir mevziyi bombaladığı bildirildi.
Suriyeli muhalif grupların başmüzakerecisi Muhammed Alluş, Cenevre görüşmelerine katılmak için ön şart açıklamalarına rağmen ABD'nin kendilerine baskı uyguladığını söyledi.