16 ilde eş zamanlı yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 7 kişi sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.
Suriye'de Esed rejimine bağlı savaş uçakları çatışmaların sürdüğü Halep'i yine bombaladı. Saldırılarda 17'si çocuk 39 sivil hayatını kaybetti.
Türkiye'de takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi, martta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,7 artarak, verileri açıklanan 24 AB ülkesinin 18'ini geçmeyi başardı.
Diriliş Postası yazarlardan Esra Elönü bugünkü köşe yazısında Meral Akşener ile ilgili kaset iddialarını eleştirdi. Elönü, bu yazıyı bir kadının iffetini kılıç eyleyip siyasete
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında görev alan askerlerin olay itirafları ve pişmanlıkları ortaya çıktı...
TBMM tarafından yayımlanan İstanbul İstiklal Mahkemesi kitabında yer alan ve mahkemenin kurulmasına neden olan Ağa Han ve Amir Ali'ni mektubunun İngilizce hali ve çevirisi ilk kez yayınland�
Güvenlik birimleri, Somali’de yardım faaliyetleri yürüten ve hastane, yol, fabrika gibi yatırımlara imza atan Türk firmalarını yeni saldırılara karşı uyardı.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Soma faciası için 'Allah'ın takdiri' dedi
Yassıada'da bugün yeni tesisler için temel atma töreni yapılacak ancak adanın turizme açılacağı yönünde eleştiriler var...
Suriye’de Esed rejimi ve IŞİD’e karşı savaşan muhalif gruplar, Halep’in kuzeyinde 11 Mayıs’ta başlattıkları saldırılarda beş köyü ele geçirdi.
Kalamun’da kurulan Fetih Ordusu, yayınladığı bir bildiri ile Irak Şam İslam Devleti (IŞİD)’e karşı savaş ilan ettiğini duyurmuştu.
İsrail Dışişleri Bakanlığı, Vatikan yönetiminin Filistin'i resmen devlet olarak tanımasından 'hayal kırıklığı' duyduğunu belirtti.
MAZLUMDER tarafından Soma’da meydana gelen maden faciasına ilişkin bir rapor yayımlandı. Raporda, faciayı getiren belirtilerin 20-25 gün boyunca sürdüğü, hatta faciadan iki gün önce orta
Irak Savunma Bakanlığı, ABD’nin öncülüğündeki IŞİD’e karşı koalisyonun Tel Afer'e yakın bir camiye düzenlediği hava saldırısında, örgütün ikinci lideri Ebu Ala Afari’nin öldü
Burundi'de eski Genelkurmay Başkanı Gaudefroid Niyombare, Devlet Başkanı Pierre Nkurunziza'nın devrildiğini iddia etti.