Irak ordu birlikleri ile İran yanlısı Haşd-i Şabi güçleri Kerkük kentini Peşmerge’den aldı. Fakat şimdi bölge için yeni bir tehlike söz konusu...
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, "Sınav, okullar kapandıktan sonra gerçekleştirilecek. Üzerinde durduğumuz tarih, Ramazan Bayramı sonrasında 23-24 Haziran 2018" dedi.
İran, Türk ihracatçısına yönelik olarak geçen yıldan bu yana uyguladığı "konsolosluk onayı" şartını kaldırdı.
İran Devrim Muhafızları Ordusu'na mensup üst düzey bir askerin Suriye'deki çatışmalarda öldürüldüğü bildirildi.
Macron, 'İran konusunda ABD'nin doğru yöntemi uyguladığını düşünmüyorum.' dedi.
ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Kerkük’te yükselen tansiyon ile ilgili taraflara gerginliği artıran adımlardan kaçınma çağrısı yaparken, Irak’ın toprak bütünlüğünden yana olund
İran Devrim Muhafızları Ordusu'na (DMO) mensup üst düzey bir askerin Suriye'deki çatışmalarda öldürüldüğü bilgisine ulaşıldı
İran Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İran'ın Kuzey Irak sınırlarını kapattığı iddialarının gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.
İran Tasnim Haber Ajansı'ndan alınan bilgiye göre, İran hükümetinin, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) ile arasındaki üç sınır kapısından biri durumundaki Pervezhan Sınır Kapısı'
Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'in, ABD Başkanı Donald Trump'ın yeni İran stratejisini memnuniyetle karşıladığı bildirildi.
Irak'ın Kerkük kentinde, Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) ile İranlı bazı üst düzey yetkililerin görüşme yaptığı iddia edildi.
Putin, Türkiye ve İran sayesinde İdlib ve 3 bölgede çatışmasızlık bölgesi kurulduğunu belirterek, Türkiye'ye "İdlib'den çıkın" diyen Esed'e da dolaylı olarak cevap verdi.
Suudi Arabistan, ABD Başkanı Donald Trump’ın yeni İran stratejisini memnuniyetle karşıladıklarını ve desteklediklerini açıkladı.
Ülkenin güneydoğusundaki Kembe'de bir camiye saldıran silahlı grup en az 20 kişiyi öldürdü
Birleşik Krallık Başbakanı Theresa May, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İran ile yapılan nükleer anlaşmanın devam etmesi konusunda kararlı oldukl