Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu, HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız ile Van Milletvekili Tuğba Hezer Öztürk'ün milletvekilliklerinin düşürülmesine ilişkin TBMM Genel Kurulu'nda al�
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Myanmar'daki katliamdan kaçıp kamplara sığınan Arakan Müslümanlarına destek için Bangladeş'te.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, tüm kontrollerin sürekli yapıldığını, Türkiye'de fipronilli yumurta tespit edilmediğini söyledi.
Pakistan, eski müttefiki Çin’in bölgedeki ‘terör örgütleri’ hakkında yaptığı açıklamadan dolayı diplomatik sıkıntı içinde.
Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Çekya ile deplasmanda oynanan maçta Alman taraftarların Nazi sloganları atması nedeniyle FIFA disiplin soruşturması başlattı.
İstanbul’daki Çeçen cinayetinin ayrıntıları hazırlanan iddianamede yer aldı. Çeçen komutan Abdulvahid Edelgiriev’in kamayla öldürülmesinde tutuklu, Rus ajanlar Iurii Anisimov, Aleksandr
Camide namazınızı kılın gelin, akşam ailecek evlilik programlarını, aşk, ihtiras ve entrika dolu dizilerimizi heyecanla takip edin.
Dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine yetiştirdiğimiz yardımların haddi hesabı yok. Ülkemize sığınan milyonlarca muhacirin de ihtiyaçlarını karşılıyoruz.
Ataköy Hakim Savcılar Lojmanları yakınında silah sesleri duyulduğu ve takviye polis ekiplerinin sevkedildiği öğrenildi.
Almanya'da aşırı ırkçı gruplar, projektörle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resimlerini 'aranıyor' şeklinde duvarlara yansıttı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısında Arakan hakkında konuştu.
Adıyaman'da bir çoban, hayvanlarını otlatırken yaralı bulduğu dağ keçisini tedavi ettirebilmek için 17 kilometre omzunda taşıyıp köyüne getirdi.
Adıyaman'da 'Toplum Destekli Polis' ekipleri, çöpte bulduğu Türk bayrağını evine asan 90 yaşındaki Sıdıka Bilgin'i ziyaret ederek, kendisinin elini öptü- Bilgin:- 'Bayrağımı çok sevi
FETÖ, 12 Eylül 1980'deki askeri darbe öncesinde ve sonrasında kendisine ait basın yayın organlarında darbeyi destekleyen mesajlar verdi. Örgüt, 12 Eylül askeri ve 28 Şubat 1997 postmodern d
Doğrudur; bir ülkede her on yılda bir darbe olursa; hakim sermaye-hakim bürokrasi-hakim kültür “öteki”ni sürekli horlayıp, baskı altında tutarsa o toplumda, barıştan hoşgörüden bahs