Malezya açıklarında olduğu tahmin edilen bir teknedeki 350 kadar Rohingya Müslümanı, terk edildiklerini, üç gündür aç ve susuz olduklarını belirterek acil yardım çağrısı yaptı.
Kalamun’da kurulan Fetih Ordusu, yayınladığı bir bildiri ile Irak Şam İslam Devleti (IŞİD)’e karşı savaş ilan ettiğini duyurmuştu.
İsrail Dışişleri Bakanlığı, Vatikan yönetiminin Filistin'i resmen devlet olarak tanımasından 'hayal kırıklığı' duyduğunu belirtti.
1996 yılında Figen Akad isimli yük gemisinin Ege Denizi'ndeki Kardak kayalıklarına oturması Türkiye ile Yunanistan'ı savaşın eşiğine getirmişti.
MAZLUMDER tarafından Soma’da meydana gelen maden faciasına ilişkin bir rapor yayımlandı. Raporda, faciayı getiren belirtilerin 20-25 gün boyunca sürdüğü, hatta faciadan iki gün önce orta
Timetürk Editör Masası, Suriye rejiminin sahada yaşadığı krizi masaya yatırdı ve bölgesel denklem içerisinde oluşan yeni Suriye fotoğrafını değerlendirdi.
Burundi'de eski Genelkurmay Başkanı Gaudefroid Niyombare, Devlet Başkanı Pierre Nkurunziza'nın devrildiğini iddia etti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HSYK'nın verdiği ihraç kararlarını eleştirdi.
Vatikan, yeni anlaşma çerçevesinde 'Filistin Devleti'ni resmi olarak tanıdı
Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum, cumhurbaşkanı olduktan sonra İran'a ilk ziyaretini yapıyor. İranlı mevkidaşı Ruhani ile görüşen Masum, IŞİD'e karşı verdiği destekten ötürü İran'a
Balyoz davası sanıklarını beraat etmesi ve gerekçeli kararın açıklanmasından sonra "sahte olduğu" belirtilen deliller hakkında soruşturma başlatıldı
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, katıldığı bir canlı yayında, 7 Haziran seçimlerinde partisinin barajı aşamaması halinde görevi bırakacağını açıkladı.
Tamer Korkmaz, emekliye ayrılması beklenen Kenan Evren’in Genelkurmay Başkanı olmasının “Piyango” gibi görünse de, aslında “Derin bir tasarım” olduğunu söyledi ve ABD-NATO ekseninde y
Türkiye'de son bir yılda karkas etin fiyatı yüzde 27 oranında artış gösterdi. Karkas et fiyatlarının dünya genelinde de yükseldiği belirtiliyor
Antalya'da düzenlenen NATO dışişleri bakanları toplantısında konuşan Başbakan Davutoğlu, Türkiye'nin Afgan ordusuna 2015-2017 yılları arasında 60 milyon dolarlık yardım yapacağını a