Hamas, Suriye'den Lübnan'a göç eden Filistinlilere UNRWA tarafından ödenen barınma yardımının durdurulması kararını kınadı
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP'ye seslenerek, Çözüm Süreci'ni kendilerinden başka sürdüren olmayacağını belirtti.
Ukrayna'da ateşkese rağmen Rusya yanlısı ayrılıkçılarla ordu birlikleri arasında çıkan çatışmalarda 4 kişi hayatını kaybetti.
Nijerya'nın kuzeydoğusundaki Kano kentinde Efendimiz Hazreti Muhammed'e (SAV) hakaret etmekle suçlanan bir din adamının cezalandırılmasını isteyen yüzlerce kişi şeriat mahkemesini ateşe v
Diyarbakır'da Cuma çıkışında 72 Mursi için Şeyh Said Meydanı'na yürümek isteyen gruba polis gazlı müdahalede bulundu. Daha sonra meydanda toplanan 72 STK temsilcileri Mısır yönetimini
HRW, Azerbaycan'a siyasi mahkumların serbest bırakılması için baskı kurulması gerektiğini açıkladı
Fetih Ordusu, rejim güçlerinin askeri karargah olarak kullandığı Cisr eş-Şuğur'un güneybatısındaki devlet hastanesinin kontrolünü ele geçirdiğini duyurdu.
Hollanda'da ülke içinde Burka giyilmesinin yasaklanması ile ilgili yasa tasarısı hazırlanıyor
Suudi Arabistan’ın Katif şehrindeki saldırının hemen arkasından Yemen’in başkenti Sana’da Husi ağırlıklı Sayyah Camii’nde de bir bombalı saldırı gerçekleştirildi.
HDP Eş Başkanı Demirtaş, Adana ve Mersin'deki bombalı saldırı şüphelisinin IŞİD ile bağlantılı olduğunu savundu. Başbakan bu kişinin daha önce DHKP-C soruşturmasında tutuklandığ�
Uluslararası çağrılara ilk kez yanıt veren Myanmar, Güneydoğu Asya sularında mahsur kalan Arakanlı ve Bangladeşli göçmenlerden 208'ini kurtardı.
IŞİD Irak ve Suriye arasındaki Tenef Sınır Kapısı'nı ele geçirdi. Böylece Irak sınırındaki tüm kapılar Suriye rejiminin elinden çıkmış oldu.
ABD'deki bir federal hakim, CIA işkence raporunun tamamının yayınlanmaması yönünde karar verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arakanlıların kurtarılması için bölgeye gemi gönderme teklifinde bulunduklarını açıkladı
AB Bakanı Volkan Bozkır, Avrupa Birliği ile vizelerin kalkması gerektiğini açıklayarak "Geri Kabul Anlaşması’nı feshedeceğiz, hakikaten edeceğiz" restini çekti.