Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, mülteci sorununa ilişkin Batı dünyasının üzerine düşen yükümlülüğü yerine getirmediğini söyledi.
Bangladeş, topraklarına sığınmış olan Arakan Müslümanlarını Bengal Körfezi'ndeki 'bir adaya' yerleştirmeye hazırlanıyor.
Reuters'a konuşan Amerikalı bir yetkili, Suriyeli muhaliflere yönelik eğit-donat programının Ürdün'den sonra Türkiye'de de başladığını açıkladı.
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Ortadoğu'da istikrarın bozulduğunu ve Arap baharının kışa döndüğünü söyledi
İHH Başkanı Bülent Yıldırım, katıldığı 24 canlı yayınında Mavi Marmara saldırısı ve süren davaya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Anayasa Mahkemesi, Gezi eylemleri sırasında Kadıköy'de bir eğlence merkezinin önünde hayatını kaybeden şahsın, polisin kullandığı gaz nedeniye öldüğüne dair yeterli delil olmadığı
Diyarbakır'da ticaret odası, sanayi odası ve iş adamları derneklerinin de aralarında bulunduğu STK'lar, seçim öncesi yaşanan gerilimin son bulmasını istedi
Soma'da aralarında madenci ailelerinin de bulunduğu bazı müşterilerin hesaplarını boşaltan bankacı hakkında yakalama kararı çıkarıldı
Irak'taki Türkmen kenti Tuzhurmatu'da şiddet yeniden alevlendi. Çarşamba günü silahlı saldırı ve kundaklama olaylarında 2 Türkmen hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
Savcı Kiraz'ın, DHKP-C tarafından çekilen, şakağına silah dayalı fotoğrafını Twitter üzerinden yayınlayan ve örgüt propagandası yapmakla suçlanan dört gazeteciye soruşturma başlat�
Başbakan Davutoğlu, aralarında sıkça eleştirdiği TÜSİAD üyelerinin de bulunduğu iş dünyasının bazı önde gelen isimleriyle sürpriz bir buluşma gerçekleştirdi, muhalefetin asgari ü
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, "Taksim Kabe'mizdir" sözünü kullanmadığını belirterek, "Dediğimin kaydını çıkarsınlar, istifa edeyim.'' dedi.
Irak'ta ABD öncülüğündeki koalisyon ve güvenlik güçlerinin IŞİD'e yönelik operasyonlarında, örgüt militanı 121 kişinin öldürüldüğü, 28'inin yaralandığı açıklandı.
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya’nın nükleer savaş tehditlerinin kabul edilemez, istikrar bozucu ve tehlikeli olduğunu söyledi.
İran sınırındaki Keleşin bölgesine üs kurmak isteyen İran Kürdistan Demokrat Partisi’ne (İ-KDP) bağlı peşmergelerle PKK arasındaki çatışmanın ardından taraflar masaya oturdu. İki