Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, muhalefet partilerinin asgari ücret vaatlerinden dolayı iş adamlarının kendisine dert yandığını anlattı.
Meslek yüksekokulları ile açık öğretim ön lisans programları mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı 26 Temmuz'da yapılacak.
Suriye ordusunun Halep'te muhaliflerin kontrolündeki bölgelere düzenlediği saldırıda 30 kişinin öldüğü bildirildi.
Ford Otosan işçilerinin bir hafta önce başlattığı eylem bugün sona erdi. Taraflar arasında anlaşma sağlandı
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın esprilerinin sırrı ortaya çıktı...
Adana'da tartıştığı karısını bıçakla öldüren adama tahrik indirimi uygulanarak 20 yıl hapis cezası verildi. Koca “Elimdeki cismin bıçak olduğunu bile fark etmedim” diye savunma yapt
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinin karşısındaki köylerde yaşayan Arap ve Türkmenler, PYD ile ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin işbirliğiyle seçim öncesi göçe zorlanıyor. Y
Uzun süredir Cumhurbaşkanını seçemeyen Lübnan'da iç savaştan beri görüşmeyen iki lider mecliste güç birliği görüşmelerine başladı
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, katıldığı özel bir televizyon programında, yeni dönemdeki hedeflerini ve TOKİ’nin amacını anlattı.
BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon, Gazze’deki Filistinlilerin yaşam koşullarının giderek kötüleştiğini söyledi, “Gazze barut fıçısına dönmüş durumda. Hemen eyleme geçilmesi gerekiyor"
IŞİD'le savaşmak için Samarra'da görev alan Telaferli polisleri hedef alan ve bomba yüklü askeri aracın kullanıldığı intihar saldırısında 50'ye yakın Türkmen öldü. Hayatını kaybed
Telefon ile internet, kablo ve uydu-TV abonelerinin borç ödemelerini e devlet üzerinden yapacakları yeni bir düzenleme yapılıyor.
İsrail basınına konuşan ABD Başkanı Obama, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Filistin konusundaki tavrının İsrail'in itibarını tehlikeye attığını söyledi.
Paralel Yapının HDP'ye destek verdiğini belirten AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay, 'Paralel Yapı, HDP’nin barajı aşması için uğraşıyor' dedi.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Yemen'de Türk istihbarat servisi için çalıştığı ileri sürülen bazı kişilerin yakalandığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığı