Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah'tan Suriye'deki çatışmalarla ilgili bir itiraf geldi. Nasrallah, kayıplarının çok fazla olduğunu belirtti.
Polonya'da komünizm propagandasına getirilen yasak kapsamında, ideolojiyi simgeleyen bin 300 sokağın ismi değiştirilecek.
Rudaw, HDP milletvekilleri Faysal Sarıyıldız ile Tuğba Hezer Öztürk'ün 'Avrupa'ya kaçtığını' iddia ettiği haberi nedeniyle özür diledi.
Rusya ile Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) liderlerini bir araya getiren zirve, sonuç bildirgesinin kabul edilmesinin ardından sona erdi
Avrupa Parlamentosu üyesi Peter Niedermüller, mülteci kamplarındaki refakati olmayan çocukların çok sıkıntılar yaşadığını belirterek, gelişmelerden endişeli olduklarını açıkladı.
Pentagon, Rusya’dan henüz resmi teklif almadıklarını bildirdi
Fransa'da aşırı sağcı Ulusal Cephe lideri Marine Le Pen, Cumhurbaşkan olursa Kırım’ın işgalini tanıyacağını açıkladı.
Batı illerinden gönderilen askeri konvoyda 10 Fırtına obüsü yer aldı
ABD'nin İslam karşıtı başkan adaylarından Donald Trump, başkan seçilmesi halinde Esad'a destek vereceğini ve hedefinde IŞİD'in olacağını açıkladı.
Avrupa Birliği, dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili anayasa değişikliğinin ciddi endişe kaynağı olduğunu belirtti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van, Mardin ve Hakkari'de hayatını kaybeden askerler ile Diyarbakır'da hayatını kaybeden polis memurunun ailelerine başsağlığı telgrafı gönderdi.
50 yıldır kullanılan mescidin kapatılmasının ardından öğrenciler üniversite yönetimini protesto etti.
Rusya Savunma Bakanı, ABD'ye Nusret Cephesi'ne karşı ortak hava saldırıları düzenlemeyi teklif ettiklerini söyledi.
Anayasa Mahkemesi, Genç Parti'nin dağıtılması talebini reddetti.
Diyarbakır'a bağlı Dürümlü mezrasında PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen katliamda hayatını kaybeden 16 kişinin yakınları, "sivil terör mağduru" olarak devlet desteğinden faydala