Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (İKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani, sınır kapıları konusunda Bağdat ile mutabakat sağlandığını duyurdu.
Alman ordusunda, "Eurofighter" avcı uçaklarının operasyonel hazırlığı ile ilgili büyük sorunlar yaşandığı ve teknik sorunlar nedeniyle savaş uçaklarının bir çoğunun görev alamayac
‘Cumhurbaşkanlığı’ için ortak adayda uzlaşamayan CHP, İYİ Parti, SP ile DP milletvekili seçimleri için ittifak yaptı. Parlamenter sistemi geri getirmeyi vaadeden muhalefet, Meclis’teki 6
Habertürk yazarı Sevilay Yılman, CHP'nin Cumurbaşkanı adayının Muharrem İnce olacağını iddia etti.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran ile P5 1 ülkeleri (ABD, İngiltere, Çin, Fransa, Rusya ve Almanya) arasında 2015 yılında imzalanan nükleer anlaşmanın Tahran yönetiminin yalan ve
Avustralya ve Fransa, dünyanın ilk silikon kuantum bilgisayarını geliştirmek için birlikte çalışacaklarına dair mutabakat imzaladı.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 'Bundan sonraki süreçte öğretmen istihdamını sözleşmeli gerçekleştireceğiz. Dört yıllık çalışma süresi sonunda bu öğretmenlerimizi kadroya ala
Cezayir, Fas Dışişleri Bakanı'nın dün yaptığı açıklamaları protesto amacıyla bu ülkenin büyükelçisini Dışişleri Bakanlığı'na çağırdı.
İsrail'in bir kaç yıl önce İran'ın nükleer programının beyni olarak tanımladığı İranlı bilim adamı Muhsin Fahrzade Mehabadi'nin isminin suikast listesinde olduğu iddia edildi.
Suriyeli bir yazar, Rusya’nın Suriye’deki müttefiki İran’ı baltalamaya çalıştığını yazdı.
2014 yılında 2937 sayılı MİT Kanunu
ABD Merkez Bankası (Fed) nisan ayı politika toplantısının ardından faiz kararını açıkladı. Buna göre; Fed beklentiler doğrultusunda faizlerde değişikliğe gitmedi.
Yeni Şafak yazarı Mehmet Acet, CHP'nin cumhurbaşkanı adayıyla ilgili edindiği son bilgileri paylaştı.
Edirne Belediyesinde çalışan işçi, Pazarkule Sınır Kapısı'ndan iş makinesiyle yanlışlıkla geçtiği Yunanistan'da gözaltına alındı.
ABD Merkezi İstihbarat Ajansı (CIA) yeni direktörü Gina Haspel’in ajanlık kariyerine ilişkin yayınlanan bir belge, Haspel’in 1998-2000 yılları arasında Orta Asya’da görevdeyken Türkçe