Milli Gazete yazarı Necmettin Çalışkan, tatil kültürüne değindiği yazısında, ‘muhafazakâr tatil’ stillerini eleştirdi.
İsrail’de yayım yapan Maariv Gazetesi “Batı Şeria’daki İsrailli komutanlar ve emniyet yetkilileri, Batı Şeria’daki çatışmaların büyümesini ve bıçaklanma hadiselerinin yakın zamanda
Milli Eğitim Bakanlığı, bu yıl ilk defa performans değerlendirmesi sonucu başarılı olan öğretmen adaylarını, 11 Ekim'de sınava alacak. Sınava başvurular, 24 Ağustos'ta başlayacak.
Tarihi Hoşap Kalesi’nde devam eden kazı çalışmaları sırasında 250 yıllık peynir, küpleri ile birlikte gün yüzüne çıkartıldı...
MİT’in ilk nüvesini oluşturan Milli Amele Hizmeti’nin kurucularından Ergun Gökdeniz, İsrail yönetiminin stratejine dikkat çekti.
Özel öğretim kurumlarında değişikliğe ilişkin yönetmeliği hazırlayan Milli Eğitim Bakanlığı, paralelcilerin hevesini kursağında bıraktı. Bundan böyle ‘dershane’ adı altında bir
Milli Gazete Yazarı Ali Haydar Haksal, Müslümanların sekülerleşmeleriyle birlikte çocuklarını daha fazla zengin olabilecekleri alanlara yönlendirdiğini belirtti.
Batı Şeria'da İsrailli 3 kişiye çarptığı iddia edilen Filistinli sürücü, İsrail askerlerince vurularak yaralandı. Başbakan Netanyahu sürücüyü vuran askerleri tebrik etti.
Seçimler öncesinde Filistin'e destek çağrıları yapan Yunanistan hükümeti şimdi İsrailli pilotlara savaş eğitimi verdiriyor
Kudüs'ün güneyinde okul inşaatı için kazılan alanda duvarlarında iki bin yıllık olduğu iddia edilen metinlerin çizildiği yapı bulundu
Ensar Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Dilberoğlu, Paralel yapı ile mücadeleyi milli bir dava olarak gördüklerini söyledi.
İngilizlerin petrol oyunuyla Osmanlı'yı nasıl yıktığını Beijing University of Chemical Technology profesörlerinden William Engdahl Derin Tarih'in Ağustos sayısı için yazdı.
İsrailli savaş karşıtı ve vicdani retçi Edo Ramon, orduya katılmayı reddettiği için altıncı defa hapis cezası aldı.
3 şehit haberinden sonra ilk kez Türk yapımı olan 2 adet milli atak helikopteri ile kaçan teröristlerin güzergahları bombalandı.
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı öğretmenler için rotasyon uygulanmamasına karar verildiğini de açıkladı